Halaman

Sarapan Dengan Pisang Goreng

Asha Lya | November 27, 2015 | 9Komen | >
Assalamualaikum


Salam Jumaat semua. Minum pagi ni layan pisang goreng panas. Pisang dari kebun mak kat kampung. Merasa juga hasil dari air tangan tanaman mak kita.
Kalau kat sini pisang sesikat rm3 tapi kalau kat kampung free her hihi.







Sebelum pisang ni masak ari tu sempat gak buat kerepek pisang. 
Penat angkut barang pi umah baru semalam tak hilang lagi (umah sewa sementara bab kuartes kita duk sekarang bakal di renovate start awal bulan depan ni). 



Wassalam

Terima Kasih

9 ulasan:

  1. sedap aihhh..kalau cicah dengan kicap lagi sedap..=D

    BalasPadam
  2. sedapp..klu boh cheese + coklat alamat dia x cukup byk tu..hihihihi

    BalasPadam
  3. Sedapnya pisang....
    Terasa rasa kat lidah ni..
    Huhuhu

    BalasPadam
  4. Salam singgah petang dik lya...makan cecah dengan sambal pun sedap ni dik lya...hihi

    BalasPadam
  5. Seronoknya merasa pisang hasil kebun :)

    BalasPadam
  6. pisangnya dimakan dengan tomato ketchup?

    BalasPadam
  7. sedapnya pisang goreng. dah lama tak makan. sini susah betul nak cari pisang..

    BalasPadam
  8. sedapnya..biasa buat minum petang

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign