Halaman

Biar Serba Sederhana

Asha Lya | Jun 19, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum
 
 
Idea ada nak buat entri tapi masa membataskan.
Banyak keja office nak kena settlekan.Banyak yang pending
gara-gara bercuti-cuti kawin hehe...
 
 
Ok la sekadar perkongsian kita semua di pagi Khamis
yang indah ini.
 
 
 sumber facebook


Nota : Al-Fatihah buat blogger kak Syuhada Baharuddin.Lya memang tak mengenali
blogger ni.Mari kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat Arwah.Moga
roh arwah di tempatkan kalangan orang yang beriman.Insyallah



Wassalam

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. Satu perkongsian yang menarik di pagi hari.... Morning dear..

    BalasPadam
  2. assalammualaikum, lyaa.. Zara dtg smbil mnabung sni.. =) salam takziah buat kluarga arwah sis syuhada dan al-fatihah .. ='(

    BalasPadam
  3. innalillahi wainnailahi rajiun...semoga beliau berada di kalangan hambaNya yang beriman...aamiin

    BalasPadam
  4. Al-fatihah....
    Selamat menjalankan tugas seperti sedia kala lalink..jangan stress2 tau...

    BalasPadam
  5. Betol tuu...reminder yg baik..
    Al-Fatihah buat k.Syue....

    BalasPadam
  6. Takziah buat keluarga arwah...

    BalasPadam
  7. in sha Allah..takziah buat keluarga kak syuhada

    BalasPadam
  8. al fatihah,.,semoga ruhnya di temnpatkan kalangan orang beriman

    BalasPadam
  9. betul tue Lya..
    al-fatihah buat arwah...

    BalasPadam
  10. salam. betul tu dear..hidup biar bersederhana..itu lebih baik kan :)

    sy pun belum mengenali arwah lagi dear..apapun al-fatihah buat arwah..semoga rohnya tenang disana..

    BalasPadam
  11. insyaAllah :0 kadang2 tu lah bila nafsu nak membeli tu ada memang akn spnd lebih skit.

    BalasPadam
  12. thanks sebab masukkan blog saya dalam bloglist awak ! :)

    BalasPadam
  13. Al Fatihah... aamiin.
    Slmt kembali bekerja Lya.. :)

    BalasPadam
  14. Yang penting hidup kita tenang dan penuh kasih sayang kan Lya :)

    BalasPadam
  15. Betul tu..
    Salam takziah buat kak syuhada..

    BalasPadam
  16. Salam Lya ..Kak Lya singgah menabung Mr Nuff

    BalasPadam
  17. Al- Fatihah.. menabung digi buat Lya..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign