Halaman

Nescafe 3 in 1 Percuma Mug Comel

Asha Lya | Jun 30, 2014 | 20Komen | >
Assalamualaikum
 
 
Selamat Pagi dan Selamat menjalani ibadah puasa.
Hari nie dah masuk hari ke dua..Moga semuanya baik-baik hendaknya ya.
Tak tahu nak update apa pagi nie.Belek-belek hf ternampak pic nie.
 
 
 
 
 
 
 
Lya akui memang mudah terpengaruh dengan benda-benda free
apatah lagi comel-comel.mesti nak beli ehehe.
Sememangnya Lya bukanla peminum tegar nescafe cuma En.Husband je suka
minum nescafe.Lya nak mug tu je haha..Ada 6 pilihan so pilihla Brazil.
Sesaja nak tambah koleksi mug comel nie.


Selamat bekerja selamat menjalankan tugas.


Wassalam



Terima Kasih

20 ulasan:

  1. suka juga kumpul mug comel :)

    BalasPadam
  2. wah boleh dpt mug ke? nak kena cari nie..hihi

    anis menabung sini plak.. :)

    BalasPadam
  3. sangat comel mug tu,rasa nak beli pulak

    BalasPadam
  4. Selamat berpuasa Asha..Aihhh..mende2 comel ni mmg menggoda tau..kiki

    BalasPadam
  5. Comey mug tu... Selamat menunaikan ibadah puasa, Lya... :)

    BalasPadam
  6. Salam ramdhan al-mubarak...
    mug tu comel...nanti akak mok cari juga..hihi

    BalasPadam
  7. assalammualaikum lyaa.. wahhh.. percuma mug laa =D

    Zara dtg ziarah nak ucap selamat bpuasa buat lya dan suami =)

    BalasPadam
  8. SALAM. eh eh...comel mug tu..btw salam ramadhan dear :))

    p.s menabung promoted content :))

    BalasPadam
  9. haritu dik an g billion...nampak chinese ni borong nescafe tu bnyak gile...dalam 9 macam tu...dia nak kumpul mug rupanya huhu...

    BalasPadam
  10. hihi...samala dengan saya, suka beli barang yang ada free....hehe

    BalasPadam
  11. Asslmkm lya.. Jgn amalkn minum nescafe tau.. If nk ada bby cpt la. Sbb nescafe x elok. Kita pun en.suami yng kuat mnum nescafe..

    BalasPadam
  12. tula kan lya..free, sapa taknak..harga nes tu pon harga promosi lak tu..dapat free mug lg

    BalasPadam
  13. benda free?? bukan lya je yg terpengaruh, husna sekali.. :p

    BalasPadam
  14. Wahhhh...dapat free mug.Kalau di sini mug nya kosong jak lya..ndada tu gambar2 gitu...hihiihiihh

    BalasPadam
  15. rumah kita takde orang minum nescafe

    BalasPadam
  16. Salam Lya ..best kandpt yang FREE hehehehe ..sama la Kak Lya pon suka gak yang FREE ni hehehehe..
    Singgah menabung mr nuff tuk Lya

    BalasPadam
  17. wah mesti nak kena start collect semua design ni

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign