Halaman

Mencari Bloglist Baru

Asha Lya | Jun 17, 2014 | 27Komen | >
Assalamualaikum



Sudah agak lama rasanya Lya tak buat bloglist baru.
Bagi yang rasa-rasanya blog Lya tersenarai dalam bloglist korang
sila bagitau secepat yang mungkin.Jadi senang Lya masukkan
terus blog korang kat bloglist Lya.Nak cari satu-satu memang sukar yang amat.





Bagi yang nak Lya masukkan korang dalam bloglist baru Lya.
Boleh sangat-sangat dialukan.Mudah Lya nak blogwalking.
Sekarang Lya dah aktif kembali selepas selesainya majlis Lya.



Kalau ada yang sudi nak jadi bloglist Lya
hanya tinggalkan URL blog dekat kotak komen kat bawah nie.
Mudah sangat kan syaratnya tapi mestilah aktif gak kan.
Terbuka untuk semua blogger dan tiada had.



Note : Sama-sama kita merapatkan ukuwah sesama blogger.



Wassalam


Terima Kasih

27 ulasan:

  1. jom exchange.. :)

    http://keyranazleen.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. http://syaza-applemints.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. nk juga dah masukkan lyadlm bloglist saya

    http://permatabiru0310@yahoo.com

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...selesai sudah...selamat melayari dunia baru...^_^

    http://mamapapaamir.blogspot.com

    BalasPadam
  5. http://www.kisahsidairy.com.
    mana tau dapat masuk blog lya...hehehe

    BalasPadam
  6. Ni link blog saya heheh http://ciknyoonyalita.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Assalam, Lya...
    Selamat menempuh hidup baru...
    K nrl nak juga...
    http://coratcoretnurul80.blogspot.com

    BalasPadam
  8. http://shapurpleungu.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. http://ijamawar.blogspot.com

    BalasPadam
  10. saya pun nak jugak..

    http://rojakbuahpedas.blogspot.com

    BalasPadam
  11. salam dear. selamat mencari bloglist :))

    p.s menabung Huawei :))

    BalasPadam
  12. anis nk jugak la.. hihi..

    http://adnan-daughter.blogspot.com

    BalasPadam
  13. http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. Http://aniesaahmad.blogspot.com

    BalasPadam
  15. assalam...
    http://nurpunyebelog84.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Yehaaaa......
    Azlyiejah.blogspot.com

    BalasPadam
  17. Kak Lya mmg dah lama letak blog Lya sbg BLOGLIST Kak Lya ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. Bila letak URL kat bloglist senang sikit nak BW kan Lya ...
    Sebab kita kadang2 terlepas pandang nak melawat kat blog sahabat ,..
    Bila dah BLOGLIST senang la sikit nak BW..

    BalasPadam
  19. kak kathy jangan lupakan sis..

    BalasPadam
  20. NAKKK...
    HTTP://SYIRALOKMAN.BLOGSPOT.COM

    BalasPadam
  21. yus nak jugak :)

    http://smilingsafieqa.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. http://theonlygirl98.blogspot.com/ :D

    BalasPadam
  23. Asslmkm lya.. Nk join sama blh?
    hanyadihatiku.blogspot.com

    BalasPadam
  24. Eh.. saya nk.. minggu ni bnyk kekangan berblogging. Terlmbat skit baca entri ni..

    http://www.khirkhalid.com

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign