Halaman

Rindu Pada Blog

Asha Lya | Jun 11, 2014 | 15Komen | >
Assalamualaikum




Ada yang masih mengingati daku yang
Bernama asha lya hihihi....
Dah hampir seminggu lya tak aktif di blog.
Tak apa hutang dulu nanti bila dah Kembali kerja
Barula Kita pulun habis berblog.


Sekarang lya berada di kg en.husband (ehh rasa macam masih janggal)
Kat Semporna.Suasana kat sini ok cerah cuma Agak panas sedikit.
Jenjalan kat Pekan Semporna..so far so good.semuanya elok-elok Saja.
Ok la nanti bila lya dah aktif semula lya update gambar majlis lya k.
Semua Ada kat leptop nak kena buat watermark bagai lagi..so nanti la hehe



Wassalam

Terima Kasih

15 ulasan:

  1. lya...rindu kat lya...nanti dah setel smua hapdet blog tau. Dik An tggu nak tgok gambar kawin hihi

    BalasPadam
  2. Salam Lya..hehe terkejut kakak..sebab kebetulan sama pulak ..suami kakak pun asal semporna..hehe.. selamat pengantin baru asha dan selamat melangkah ke alam baru suami isteri :)

    BalasPadam
  3. ingat lagi kat Lya... tak lupe pun.. hehe.. nnt updatela gambar kawen..

    BalasPadam
  4. Selamat pengantin baru lya.. nanti mau tgk gambar kawen lya.. :)

    BalasPadam
  5. selamat kembali berblog pengantin baru

    BalasPadam
  6. Salam Lya ..hehehe bila dah lama sggttt camni la kan jadi rindu...
    Tapi takper Lya ambik masa ambik masa..
    Nanti bila dah ada masa baru UPDATE hehehhe ..
    Akak pon rindu nak baca entri2 Lya ...
    Salam rindu diangin lalu ..

    BalasPadam
  7. Salam berblogging puan Asha Lya.. :) :)

    BalasPadam
  8. rindu pada lya nih...tak sabar nk tengok pengantin baru tau..

    BalasPadam
  9. Welcome back, Lya...
    k nrl pun tak sabar nak tengok gambar2 pengantin baru ni... :)

    BalasPadam
  10. Tak3 care lyaa.. s3lamat pgantin baru ! =D

    BalasPadam
  11. Selamat pengantin baru lya.. ;)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign