Halaman

Jemput Singgah Instagram Zalya D'Hijab

Asha Lya | Februari 15, 2016 | 11Komen | >
Assalamualaikum

Selamat pagi uollss. Ada yang cuti panjang ya last week. So jangan lemau2 Isnin ni. Semangat semangat taw hihi. Nak promosi skit ni chehhh.
Pada asalnya ni instagram personal Lya, memandangkan selalu jarang update maka Lya ubah ke arah bisniss hijab Lya yang aktif secara rasminya.
Jemput singgah n sudi2 kan la follow sekali taw mana2 yang ada insta tu hhihi tapi biarla ikhlas ya tanpa paksaan.




Jemput Follow sini




Bisniss secara kecil2 jak pun, baru lagi Lya belajar berbisniss. Setakat ni Lya jual produk Shawl yang Lya jahit sendiri. Alhamdulillah mendapat sambutan dari kawan2 dah ada yang jadi regular customer. Sesungguhnya rezki tu datang dalam pelbagai cara kan yang penting halal. 



Ok jom support Lya hhehe. 



Wassalam

Terima Kasih

11 ulasan:

  1. Support.. dah follow.. IG saya : kasih_shadz

    BalasPadam
  2. In Shaa Allah, nanti berkelapangan akak singgah...

    BalasPadam
  3. semoga berjaya dalam dunia bisnes :) p.s insta takda :(

    BalasPadam
  4. good luck Lya..Fida akan selalu support Lya dari jauh..Nanti bila Fida g Sabah..Fida nak jumpa Lya..

    BalasPadam
  5. wow...tahniah lya..moga berjaya dalam bisness yang diceburi ni...nanti nak follow

    BalasPadam
  6. in sha Allah akan follow...tahniah lya

    BalasPadam
  7. good luck tau...semoga business awk bertambah maju...amin...
    jemput singgah di Blog saya... ada GA sedang berlangsung & akan tamat pada 18/02/16 ni...

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..Tahniah..Done follow your insta...huhu

    BalasPadam
  9. semoga terus maju lya..
    insyallah

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign