Halaman

Tq Tag Zalya D'Hijab

Asha Lya | Februari 17, 2016 | 10Komen | >
Assalamualaikum

Kesibukkan melanda dapat publish satu entri jak sehari. Tak apala kan asal blog tak terbiar huhu. Cadangnya Lya nak buat sendiri ni tq tag untuk produk Lya tapi haiiii malasnya plak nak design2 bukannya pandai sangat pun hihi. Order jak la dengan kawan, ehh baru lagi kenal. Tapi cepat mesra gitu macam suda lama kenal.




So simple, yang ni Lya order 100pc Rm19 jak dulu untuk permulaan guna material paper yang biasa. Kalau nak lagi yang cantik ada lagi pakej lain. Tak apa len kali kita reaped order lagi.










Kalau ada yang masih tercari2 nak buat tq tag boleh kontek dengan adik Nurul ni. Servicenya ok cepat, harga yang di tawarkan pun sangat berbaloi.
Kalau ada yang berkenan nak buat tq tag boleh terus berhubung dengan Cik Nurul. Tu jak nak cerita hari ni ok jumpa lagi bye.




Wassalam


Terima Kasih

10 ulasan:

  1. waaaa.. bestnya dah ada tag sendiri. makin syok orng nak shopping & buat tempahan dgn lya.. :)

    BalasPadam
  2. Wah..memang cantik gila la..designnya lawa..best ba kan ada tag sendiri.mau juga ni wana.. :)

    BalasPadam
  3. Nampak simple tapi sedap mata memandang tag tu

    BalasPadam
  4. waa cantiknye... insyaallah... thanks for info..


    semoga berjaya..

    jemput join GA saya

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

    Tarikh tutup 17/2/2016 11.59pm

    BalasPadam
  5. besarnye tag..
    utk di tudung ad jugak ke

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign