Halaman

Restock Kain Tudung Mosscrepe Chiffon n Chiffon Georgette

Asha Lya | Februari 23, 2016 | 8Komen | >
Assalamualaikum

Hari ni Lya nak update beberapa stok kain tudung yang masih available. 
Antara shawl yang Lya buat basic shawl, curve shawl n instant shawl.
Setakat ni Lya buat tempahan ikut customer request warna n shawl mana yang menjadi pilihan. Harga mampu milik setanding dengan kualiti kain n jahitan. 
Jenis jahitan kelim@baby seam.

*  Chiffon Georgette Rm18 
* Mosscrepe Chiffon Rm22









Chiffon Georgette








Mosscrepe Chiffon



Nak tahu lebih lanjut boleh ja Whatsapp Lya 0168468248
atau boleh follow kat insta Zalya D'Hijab.



Wassalam

Terima Kasih

8 ulasan:

  1. Waahh. Dapat tambah duit lebih ;)

    BalasPadam
  2. dah tgok kat instagram lya..memang cantik2 la..

    BalasPadam
  3. cantik laaa.. kat srwak susah benor nk dapat kain chiffon yg blh buat tduung..hmm..

    BalasPadam
  4. cantik warmna dia Lya..Mcm nak beli..Tapi tunggu dulu la..Baru je beli shawl bulan ni..Kalau boleh Lya buat size 2mx 1.5m..

    BalasPadam
  5. cantiknya warna warna pastel tu :) moga rezeki akak semakin murah

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign