Halaman

Tempahan Jahitan Tudung Kelim/baby Seam

Asha Lya | Februari 18, 2016 | 17Komen | >
Assalamualaikum
Awal pagi suda ngapdate pasal jahitan kan hihi. Nak cerita pasal lain terasa malas plak, baik cerita pasal jahitan lya. Kali ni lya terima tempahan jahitan tudung, pestime customer request nak minta jahit tudung tapi yang simple jak shawl square n halfmoon. Harga yang Lya tawarkan rm4/pc, agak2 murah ke mahal tu sebab tudung ni dah di potong n tinggal nak jahit ja.





Warna-warni shawl jenis kain mosscrepe chiffon





Jahitan kelim/baby seam



Alhamdulillah walau tak banyak rezki tu sentiasa ada, kekadang datang dengan sendirinya. Besyukur dengan apa yang kita kecapi sekarang. Jumpa lagi bye.



Wassalam


Terima Kasih

17 ulasan:

  1. asslmkm lya.. cantik.. kemas la..

    lya.. nak jait mcm ni, mesin tu kena tukar tapak khas dia ke?
    sebab ingat nak buat shawl adk nti nak jait camtu..

    BalasPadam
  2. kemas...
    okeylah tu mula kelim baby, lepas ni manalah tahu kot2 boleh keluar jenama sendiri plak...siap ada shop lot sendiri...amin

    BalasPadam
  3. murah rezeki lya. kira murah sangat da RM4 tu kan lya. dan why not kalau lya jahit dan jual secara online? :)

    BalasPadam
  4. wah..masyuk tu.kalau dia bagi 20 helai..dah berapa RM Lya dapatkan..bestnyer org yg pandai menjahit///nak gak upah Lya Jahit bunddle..tapi..jauh pulak

    BalasPadam
  5. Syukur alhamdulillah..walau x byk tp rezeki x putus.. :)

    BalasPadam
  6. alhamdulillah..makin murah rezeki lya dengan bidang ni...

    BalasPadam
  7. mudah-mudahan bertambah murah rezeki lya, cantik warna2 dia lya, :)

    BalasPadam
  8. cantik dan kemas jahitan kelim, bestnya pandai jahit. ^_^

    BalasPadam
  9. murah sangat dah tu.. moga terus lapang rezeki...

    BalasPadam
  10. tahniah lya..saya dah lama tak menjahit..rindu juga

    BalasPadam
  11. wahhhhhh cantik T_T sekarang semua ber baby seam huhuhu

    BalasPadam
  12. wahh bestnye..
    ayu kain dah beli
    tapi takot nak start jahit ni tauu

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign