Halaman

Ubah Background Blog

Asha Lya | Februari 10, 2016 | 16Komen | >
Assalamualaikum


Bab edit2 blog ni memang Lya kurang, tak reti sangat.
Boleh la sikit2 memandangkan software photoshoot tak ada malas nak install.
Tu yang bertambah malas hhaha banyak alasan kan, kalau dulu2 rajinla huhu.


Kali ni tak ada banyak yang berubah, header masih Lya kekalkan yang lama, tak ada idea nak tukar, biarla dulu. Background beralih ke warna hijau nampak fresh gitu. Lya tempah kat blogger Maigraphik, alhamdulillah senang bekerjasama dengannya. 





Header masih di kekalkan


     



Tak ada idea nak menulis, da kesempatan nanti Lya bw.



Wassalam


Terima Kasih

16 ulasan:

  1. nampak lebih cantik dengan background baru tu.. :)

    BalasPadam
  2. Ceria dan bertenaga... salam ukhwah berblogging selalu... :)

    BalasPadam
  3. lebih ceria kot!!!

    jemput singgah di Blog kita tau, kita ada buat GA...
    jangan lupe join, support & tolong sebarkan (^_^)

    BalasPadam
  4. Salam singgah sini dik lya.....sejuk mata tengok kehijauan ni....hihi

    BalasPadam
  5. ceria warnanya.. sekali2 blog pun nk kene tukar baju kan.. hehe

    BalasPadam
  6. template download je senag..heheh..nak yang bunga2 pun banyak sekarang ni..rugi lak rasa kalau tempah2 suruh orng buat sebab sekarang banyak yang cantik2..donlod je..

    BalasPadam
  7. sekali skala kena juga tukar baju blog kan.. :)
    cantik.. hijau mendamaikan..

    BalasPadam
  8. baru hari ni sempat nak tgk blog..ingat tadi blog siapa la..rupanya blog lya..lawa2

    BalasPadam
  9. Nice.... hijau epal.. i like...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign