Halaman

Projek Tudung Zalya Bawal

Asha Lya | Februari 25, 2016 | 9Komen | >
Assalamualaikum

Kalau sebelum ni Lya da cerita projek yang nak di buat tu kan. Inila dia, bukan besar pun projek kecilan jak. Atas permintaan Lya pun try la buat.
Alhamdulillah mendapat sambutan, nak teruskan ka owhh yala dah ada yang berminat kan. 

Ok material kali ni Lya guna thick chiffon ( bukan yang macam tudung crepe ya, yg tu materialnya kasar ). Yang ni jenisnya lembut, mudah di bentuk, beralun n sejuk selesa di pakai.




Zalya Bawal 







3 item masih available.
RM15/pc

Banyak yang dah sold out oleh si pencinta bawal padahal baru jak keluar dari oven hihi. Ini stok limited, nak try boleh jak whasapp Lya 0168468248.

Wassalam

Terima Kasih

9 ulasan:

  1. alhamdulillah...rezeki business baru...
    moga success!

    BalasPadam
  2. Lawa laa..setanding dengan yang dijual di kedai..keep it up dear. :)

    BalasPadam
  3. Salam singgah sini dik lya....cantik....berkenan dengan yang lavender tu...hihi

    BalasPadam
  4. yang saiz besar ada ke?
    60 atau 55 ke

    BalasPadam
  5. wahhh nampak menarik warnanye
    tahniah lya

    BalasPadam
  6. Waaa.. Dh makin mendapat sambutan dah shawl lya..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign