Halaman

Merah CNY @ IMAGO Kota Kinabalu

Asha Lya | Februari 01, 2016 | 8Komen | >
Assalamualaikum


Bulan yang paling sibuk rasa2nya la. Pun begitu sempat gi pi cuci2 mata ngan husband kat shopping kompleks IMAGO KK, membeli belahnya tidakla.
Meriah dengan warna2 merah cny. Nie jak gambar yang sempat lya ambik, ramai pengunjung maklumla hujung minggu. Parking plak kat IMAGO ni free sejak pembukaan shopping kompleks ni.


 Monyet aku kaya 



Merah-merah CNY






Gambarku harusla ada






Pandaila diorang tarik pengunjung datang ke cne.
Buat deko cantik2 macam ni, kreatif sungguh. Tak kirala Melayu, Cina, India, Borneo kita kan satu Malaysia.



Wassalam




Terima Kasih

8 ulasan:

  1. AL kenapa tak pakai baju merah sekali ? ^_^

    BalasPadam
  2. Wah..lawa la imago..lama wana nda pigi sana..hati meronta ronta ni..hihi

    BalasPadam
  3. meriah di sana sini sebelum menjelang CNY minggu depan kan :)

    BalasPadam
  4. dekat gaya pun nampak meriah..hari tu ada majlis disitu :)

    BalasPadam
  5. Meriahnya.....Manager akak dah pun bercuti² CNY.....hihi

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign