Halaman

Baju Kurung Moden

Asha Lya | Disember 02, 2014 | 14Komen | >
 
Assalamualaikum
 
 

Baru berkesempatan nak update.
Sebenarnya dah lama dah siap baju kurung moden handmade by me :)).
Budak baru belajar masih merangkak lagi ni.



 


Banyak yang perlu di perbaiki dari segi potongan dan jahitan. Baru satu fesyen belum lain2 fesyen lagi hhaha. Ok 


Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. wahh pandainye akak menjahit... anis nie name je budak ert mase sekolah tapi basic banyak dah lupe..hahah..

    BalasPadam
  2. Wah..Tahniah..Berjaya akhirnya..huhu

    BalasPadam
  3. ok juga hasilnya..takpe lama2 nanti makin mahir

    BalasPadam
  4. waa..pandainya buat..lepas ni senang la nak mengayakan baju kurung sendiri...banyak kelebihan tau dapat menjahit baju sendiri ni. sukanya...

    tahniah2... bukan senang woo nak belajar menjahit ni...

    BalasPadam
  5. practice make perfect! don't worry!

    BalasPadam
  6. Wah... melaram sakan la lepas ni.. nampak kain cantik je beli! :))

    BalasPadam
  7. bestnya pndai jahit bju sendri..pasni boleh amik upah..huhu..

    BalasPadam
  8. cantik..teruskan belajar..nmoga berjaya dalam bidang ni nanti..:)

    BalasPadam
  9. Tahniah. Ada attend class ke cuba2 sendiri?

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah berjaya jugak siapkan sepasang baju hehehe ,.Thaniah Lya ..Usaha lagi nanti boleh ambik tempahan pulak ..

    BalasPadam
  11. Kalau dah pandai jahit sendiri...memang best kanya..macam2 boleh jadi kan..tak perlu nak buat tempahan...jimat kos kan..raya nie..bolehlah jahit baju sendiri kan

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign