Halaman

Cubaan Memasak Daging Masak Dendeng

Asha Lya | Disember 22, 2014 | 17Komen | >
Assalamualaikum


Fuhhh beberapa hari ni Lya
memang sibuk banyak.
Blog pun langsung tak terjenguk
apatah lagi bw..
Lya ada projek sikit nak siapkan sebelum penghujung Disember ni.



Daging masak dendeng


Dalam kesibukan sempat juga 
memasak..Ehhh wajibulghunnah dapur kena berasap hhaha.
Masakan simple ja...sup sap sup sap siapp.


Entries ringkas..banyak yang
nak di share tapi nantila untuk entri 
seterusnya..ok bye


Wassalam

Terima Kasih

17 ulasan:

  1. Mana resepinya..kiki..cik akak tak pernah makan lagi daging dedeng nie..

    BalasPadam
  2. Wah daging dendeng style Lya lain tu..Nanti share resepi k

    BalasPadam
  3. tiba2 rasa lapaq tgh2 malam buta ni..haha

    BalasPadam
  4. leceh jugak masak daging dendeng ni kan..

    BalasPadam
  5. sedapnya..daging tu nampak cam garing2 je..erm..saya tak pernah masak daging dendeng nih..

    BalasPadam
  6. Wahh.. lapar pulak tengok pagi2 ni.. :) :)

    BalasPadam
  7. pnh rasa kak ipar msk.. sedap...

    BalasPadam
  8. hebat2.. Fiza mmg suke daging dendeng.. tp tak pernah try buat.. hihi

    BalasPadam
  9. Wah sedap tu daging masak dendeng. Lapar terus tengok. Bolehlah share resepi annti asha.
    Jom jemput ke blog saya
    healthyglowing13.blogspot.com

    BalasPadam
  10. daging masak ape pun CT kan terima dengan hati yang terbuka and perut yang senang riang ria..

    BalasPadam
  11. Nampak memang sedap ni walaupun simple...

    BalasPadam
  12. sdpnya..simple ja kan..gud trying lya..hihih

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign