Halaman

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Asha Lya | Disember 04, 2014 | 16Komen | >
Assalamualaikum

Woww Lazada Malaysia kini kembali membuka tawaran diskaun yang betul super duper murah. Jom-jom ke Lazada Malaysia.

Apa yang boleh dibeli jika ada RM1212 di Lazada Malaysia? Mesti banyak pilihan kerana Lazada menawarkan harga barang yang berpatutan dan diskaun yang hebat terutama pada 12 December 2014 akan datang kerana dijangka akan ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik. 





Jika Lya diberi RM1212 barang apa yang menjadi idaman Lya miliki dari Lazada Malaysia. Suda tentula ingin memiliki peralatan rumah. Maklumla baru mendirikan rumahtangga ni masih serba-serbi kekurangan. Jom intai apa Lya nak sangat.



1.Singer 4423 heavy duty sewing machine
RM1,049

http://www.lazada.com.my/singer-4423-heavy-duty-sewing-machine-561329.html

Memang menjadi idaman lya andai dapat memiliki sebuah mesin jahit berjenama singer dari Lazada Malaysia yang diakui mempunyai kualiti yang amat bagus. Lya sememangnya minat menjahit dan bercadang nak buka perniagaan jahitan dan memerlukan mesin yang mampu menghasilkan mutu jahitan yang berkualiti. Owhh mesin jahit.

Spesifikasi

*Metal chassis sewing machine
*Sew normal and thicker 
*1100 stitches per minute
*Stainless steel bed plate
*23 built in stitches 110 v
*RM1212 - RM1049 = RM163 (baki)

2.Panasonic juicer mj 70mub white 
RM162

http://www.lazada.com.my/panasonic-juicer-mj-70mub-white-86286.html


Ini produk kedua yang menjadi idaman kalbu mesin pembuat jus jenama Panasonic dari Lazada Malaysia . Memang menjadi kegemaran Lya minum jus yang segar-segar. Dengan adanya mesin ini tak perlu risau lagi. Hari-hari boleh buat jus di rumah. Di datangkan dengan warna putih sememangnya cukup menarik.


Spesifikasi

*600ml capacity
*Built and circuit breaker
*Safety lock clamp
*Stainless steel spinner
*Brush for efficient cleaning
*RM163 - RM162 = RM1 (baki)

Memang berbaloi andai dapat memiliki barang idaman ni. Biar kalah membeli menang memakai. 

Lazada Malaysia
akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit,tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen,barangan rumah,alat permainan dan peralatan sukan.



Jom sertai beramai-ramai


Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. good luck lya,...saya pon teringin peralatan2 tu..pentingkan

    BalasPadam
  2. nampak mcm design lama je mesin jahit tu

    BalasPadam
  3. Lazada mmg tak mengecewakan... berbaloi.. :)

    BalasPadam
  4. baki singgit je hehe.. kitew ada baki 6hggt tp xmau beli apa dah hehe.. all d best. sy pon join berangan hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    BalasPadam
  5. bestnya klu dapat memiliki kedua-dua barang tu kan dik Lya...semoga berjaya...

    BalasPadam
  6. Terima kasih join contest :) Inyaallah kalau rezeki, boleh menang :)

    Nak wishlist tercapai? jenguk ni : http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/hadiah-misteri-untuk-peserta-shopping.html

    BalasPadam
  7. kalau dapat terus bole jahit baju raya family. hehehe Good luck! :)

    BalasPadam
  8. Malam ni jangan lupa 12-12-14!!

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign