Halaman

Verification Code

Asha Lya | Disember 12, 2014 | 17Komen | >
Assalamualaikum



 Salam Jumaat semua.
Ada kemusykilan sedikit pagi ni berkaitan
dengan verfification code. Ada rakan blogger bagitau
bila nak publish komen kat blog Lya akan
keluar verification code. Korang ada alami masalah seperti ni ke??
Paling tak di gemari kalau bila kita komen
 akan keluar verification code ni betul tak....







Setakat ni di settingnya Lya tak ada kacau lagi atau
 blogspot ni ada masalah buat masa ni. Ermmm




Wassalam

Terima Kasih

17 ulasan:

  1. eerk alamak blogspot buat prangai ke..
    ni nak test komen jap..

    BalasPadam
  2. Tulah lya..blog saya pon sama..

    BalasPadam
  3. Ye sis.. Belog sis ada,belog kathy pun sama. :( Semalam kathy buat entri juga pasal ni.

    BalasPadam
  4. memang ramai yg complaint psl nie..mmg ada keluar dia tapi just ignore.. tak payah isi pun tak per..boleh jer send komen kita.. try tgk.. akak dok bw ok jer walaupun ignore code verification tue..=D

    BalasPadam
  5. memang ramai yg complaint psl nie..mmg ada keluar dia tapi just ignore.. tak payah isi pun tak per..boleh jer send komen kita.. try tgk.. akak dok bw ok jer walaupun ignore code verification tue..=D

    BalasPadam
  6. Boleh dikatakan yg guna komen pop up ada semua.. tak taulah kenapa ye?

    BalasPadam
  7. aah... ada captcha verification code ni ha... tapi saya takde masalah, isi je huhu

    BalasPadam
  8. yang part payah tu kalau tulisan dia pelik sampai juling mata ni.. haa.. ni nak komen pun mcm tjuling jg.. hehe..

    BalasPadam
  9. kalo buat pop up komen ok kot..
    rsnye blogspot yg problem ni..

    BalasPadam
  10. klau pop up window memang ade verification.. buat yg mcm kal lya buat sekarang nie baru oke.. :)

    BalasPadam
  11. Salam Lya ..Senang jer jangan layan WV tu ..Bola dah komen terus jer publish takde hal ..Akan terus masuk kotak komen ..

    BalasPadam
  12. Rasanya ada 2-3 orang blogger pun ada update pasal kes ini.
    Kenapa ye?

    BalasPadam
  13. kejap nak testing.. kalau betul kena try blog sendiri pulak

    BalasPadam
  14. Rsanya.. byk blog jgk y kena mcm ni. No maybe dr server blogger.com kot.. tp lya try publish smpai masuk word verification, ok je publish

    BalasPadam
  15. byk blog yg kena ni.. blogspot yg problem...

    BalasPadam
  16. Blog cik akak pun samah..tukar kotak komen he nie...huhu...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign