Halaman

Sayuran @ Kundasang Sabah

Asha Lya | Disember 10, 2014 | 19Komen | >
Assalamualaikum

Kawasan Kundasang di akui pengeluar sayuran segar dengan suasana iklim yang sejuk. Bertuahnya kalau dapat tinggal di kawasan sana feeling korea-korea gitu hhaha.



Tiap kali lalu pekan Kundasang memang Lya tak mist beli sayuran Segar terutama cendawan my feveret.
Hanya beli tomato, bunga kubis, capsicum n cendawan.




Google


Pelbagai jenis sayuran ada di jual.
Rasa macam nak borong semua :)).
Ehhh jangan tamak


Wassalam

Terima Kasih

19 ulasan:

  1. seronoknya dapat beli sayuran segar2 macam tu :)

    BalasPadam
  2. Seronoknye tgk sayur2..Terigt plk sayur2an dkt cameron..huhu

    BalasPadam
  3. bestnya.kundasang adalah tempat impian saya.insyallah tahun depan sampailah kami kesana

    BalasPadam
  4. bestnya..dah lama tak singgah kundasang...

    BalasPadam
  5. wAHH SEMUANYA NAMPAK SEGAR DAN MENARIK LA LYA

    BalasPadam
  6. Lya kenapa letak VERIFICATION CODE kat petak komen ..Biasa takde pon tapi klai ni nak komen ada keluar hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. X pasti plak nnt lya cek, x ada juga lya ubah2 setting

      Padam
    2. X pasti plak nnt lya cek, x ada juga lya ubah2 setting

      Padam
  7. Lya masih ada lagi Verification code tu keluar bila nak komen ..Kat blog lain yang akak komen pon sebelumni takde sekarang dah ada ,..Tak tahu la kenapa ??

    BalasPadam
  8. Fuhh... tengok sayur2 tu pun dah menyelerakan... segar2...

    BalasPadam
  9. teringat kenangan kat kundasang pula ni Lya :)

    BalasPadam
  10. suke tengok tomato tu... yummy...

    BalasPadam
  11. kata kawan orang sabah, kundasang pon macam cameron kalau kat semenanjung sini, cuma bezanya kudasang lagi sejuk dari cameron...ni yang buat teringin ni nak ke sana...

    BalasPadam
  12. kundasang mmg kawasan yg sejuk dan byk gerai menjual sayuran yg segar..mmg best stp kali ke ranau mst singgah kundasang utk beli sayur..

    BalasPadam
  13. sekali saja penah ke kundasang tapi tak la borong sayur. susah nak bawa balik..

    BalasPadam
  14. Kundasangan kan tanah tinggi so haruslah sayur2 dia fresh..=D

    BalasPadam
  15. Betol tu..kat kundasang memang banyak sayur...dah cuaca sejuk..cik akak boleh demam pula waktu melancong..haha..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign