Halaman

Family Day Trip Tawau - Balung River Resort

Asha Lya | Disember 15, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum



Tanggal 6hb.12.14 yang lepas keluarga belah En.suami menganjurkan hari keluarga.
Buat pertama kalinya sambutan di adakan di Balung River Resort Tawau.


Pertama kali Lya datang ke sini, memang teruja nak mandi-manda.
Seawal pagi kami memasak untuk di bawa semasa berkelah di sana. Memasak gotong-royong ipar beipar.





Antara ahli keluarga yang turut serta.
Sebenarnya tak semua ada.
Tema orange




Gambar yang sempat di ambil.
Sebab teruja nak mandi-manda. Tak peduli dah nak selfie2 bagai :D


Hutan simpan yang masih terpelihara
keindahan semulajadinya.
Air terjunnya yang sejukkk.




Kanak2 la paling gembira 




Antara sukaneka untuk orang dewasa




Antara sukaneka untuk kanak2




Huarggg jom mandi-manda hhaha.
Siap berpelampung lagi.


Sebelah malamnya plak majlis penutupan, penyampaian hadiah dan
cabutan Tuan Rumah untuk tahun depan jatuh kepada 
Mohd Faizal & Sulia
(ya kami Tuan Rumah tahun depan)
Sambutan akan diadakan di Kota Kinabatangan...Kami kena prepare awal...owhh tidakk


Begitula cerita sambutan family day trip Tawau. Tak banyak gambar yang sempat Lya snap. Sambutan tahun ni alhamdulillah berjalan dengan lancar.
Tunggu tahun depan lagi.



Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. wah.. happy family... masa yg berkualiti dgn keluarga...

    BalasPadam
  2. Wah..best kalau family dpt berkumpul..huhu

    BalasPadam
  3. Salam singgah dik lya...wahh...bestnya dapat berkumpul dgn ahli keluarga...mesti meriah ni kan dik lya...

    BalasPadam
  4. kena start buat plan dari sekarang ni :)

    BalasPadam
  5. seronoknya ada family day.
    keluarga cik manis dah lama tak buat. busy belaka

    BalasPadam
  6. setiap tahun ada aktiviti macam ni ke?seronok ye,..

    BalasPadam
  7. Wahh meriahnya... menarik... :)

    BalasPadam
  8. seronoknya buat family day, msa nilah kita nk rapat brsma fmli..

    BalasPadam
  9. Ke balung river ye sis..wah,ke table dah pergi x? Raya balik tawau ke? Jom jumpa..

    BalasPadam
  10. Wow! Meriahnya....sesekali best jugak dpt berkumpul mcm ni....family day!..enjoy!

    BalasPadam
  11. meriahnya..aktiviti macam ni kalau dapat sambutan dari ahli keluarga yang lain memang best..:)

    BalasPadam
  12. Wah untung eh..seronok ramai kumpul.macam.nie...susah nak kumpul kalau bukan musim raya

    BalasPadam
  13. seronoknyee.. sesekali beriadah dengan family memang syok :)

    BalasPadam
  14. Bestnyer.. bkn sng nk kumpul ramai2 dgn family camni

    BalasPadam
  15. Bagusnye ada aktiviti sihat macam ni.
    Disamping merapatkan tali silaturrahim, dapat menyihatkan badan.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign