Halaman

Blog Mobile Friendly

Asha Lya | Disember 01, 2014 | 13Komen | >
Assalamualaikum


Agak ketinggalan zaman hhaha ehh..
Tak sebenarnya dah lama lya guna blog versi mobile ni. Nampak mudah kalau on9 guna hf. Kalau guna versi web agak leceh terutama lambat sangat loadingnya.


Baru berkesempatan cek tengok blog lya ni friendly or tak. Maka resultnya hoyehhh...awesome




Ok la tu kan kan..
Bertambah semangat terus berblog.
Selamat bekerja semua.


Wassalam


Terima Kasih

13 ulasan:

  1. ok lah tu mobile friendly...nak try jugak lah hehe...dik an menabung inti kat sini :)

    BalasPadam
  2. saya pon dah check..awesome..heheh

    BalasPadam
  3. ala, cmna tu lya? xpenah guna pun..huhu..

    BalasPadam
  4. wahhh ramai jg yg buat entry mcm ni ya hari ni ;-)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah... samalah blog kite.. :D

    BalasPadam
  6. Sally mmg lama dah jadikan mobile friendly sebab selalu BW guna phone kat rumah..hikhik

    BalasPadam
  7. Saya memang guna mobile version.
    Senang orang nak datang BW:)

    BalasPadam
  8. awesome kak.. same la anis baru tau nie..hihi

    BalasPadam
  9. Cik akak dah buat juga..sama result macam lya buat nie..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign