Halaman

Water Filter Swisspro

Asha Lya | Disember 19, 2014 | 18Komen | >
Assalamualaikum


 Semua orang pun tahu kan kegunaan penapis air. Kebanyakkan semua jenis sama ja fungsinya. Tak perlu di terangkan lagi.


Kisahnya ahad lepas kami didatangkan
dengan salesman promote produk ni.
Cerita dengan panjang lebar kebaikan
produk ni.


Di akui air paip kat sini biarpun suda di rawat
tetap masih ada kotoranya. Yala air yang mendap bekurun lama kita tak tahu kan. Lya minum dan masak memang tak guna air paip, biasa beli yang air minirel guna syilling tu ja hihi.



 Nak tak nak kitaorang beli juga la.
Untuk kegunaan jangkamasa yang panjang. Banyak faktor juga yang di fikir sebelum setuju beli benda ni.


 Yang penting tak perlu guna elektrik
so penjimatan di situ.
Dekat kawasan Kinabatangan ni rasanya dah ramai yang guna penapis air ni.



Harga keseluruhan RM2506
Bukan murah2..Ermmm pejam mata
bayar.
Kalau bukan promosi direct beli di officenya RM3388. Nak tercabut biji mata dengar hhaha. Mahal kot tak mampu la.


Cukup la ada satu lagi pun kitaorang
baru mendirikan rumahtangga, rumah
pun masih serba-serbi kekurangan. Kalau nak mencukupkan semua botak la laki ku hhaha. Rezki ada di mana2 Insyallah.



Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. semalam ada gak salesman dtg.. dtg bawa ni juga la.. tpi x beli pun sbb dh ada kat rumah ni psg al-Jabbar...

    BalasPadam
  2. saya ni takde pon water filter..beli air kat mesin lagi..bukan murah2 kan..kena kumpul sikit2

    BalasPadam
  3. ingt nk pasang water filter jugak tp blom kesampaian lg..huhu

    BalasPadam
  4. Kat rumah mmg dah ada dah hehehe ..Ok jugak untuk kesihatan ..

    BalasPadam
  5. memang bagus pasang filter macam ni.. air bersih dan jimat :)

    BalasPadam
  6. Nak tunggu duduk rumah sendiri baru nak pasang filter. time tu dah penuh kekotoran dalam badan kot. hahaha

    BalasPadam
  7. Insyaallah... Rezeki ada lagi tu.
    Harap lama tahan sebab water filter n treatment mmg semuanya mahal-mahal.

    BalasPadam
  8. Water Filter memang satu keperluan masa kini. Air bersih yang dirawat semakin was was kadang2 nak digunakan...

    BalasPadam
  9. water filter wajib ada di dalam setiap rumah..keperluan.queenpink guna penapis bio aura Hai-O. :)

    BalasPadam
  10. Woohoo..kalo sy pon pikir byk kali nak beli..hehe

    BalasPadam
  11. Ohh..yang ni. Penapis air mane de yg murah2 kak Lya. Sume mahal2. Takpe laa.. Slow2. Btw sori lama tak singgah sini. Ana bizi sikit. Tq sudi singgah blog ana.

    BalasPadam
  12. Mahal pun tak apa lya..yang penting keselamatan dan kesihatan diri..hihi

    BalasPadam
  13. rumah kita yg murah je..tk mampu beli mahal2..hehe

    BalasPadam
  14. Tak pelah.. ok tu.. boleh pakai lama kan.. :)

    BalasPadam
  15. fuyiooo harganya tapi xpe pelaburan sket untuk kesihatan sekeluarga kan.. kat penang kena pakai yang jenis ada 5/6 filter skali gus. penang antara negeri kat malaysia yang airnya tercemar..

    BalasPadam
  16. Akak dok mengidam Coway.. tgh kumpul duit nk beli..hehehe

    BalasPadam
  17. punya mahal..haha...sbr ja la c laki mmbyr haha..xpala..untuk kebersihan n ksihatan

    BalasPadam
  18. pernah dgr penapis air cuckoo... air mineral beralkali... mcm air mineral betul... dulu saya jadi pengguna jea.. sekrng daa jdi agent...sebb tggok bahan dan hasil air dia alhamdulillah tidak mengecewakan...klau ad yg nak gune blh wasap saya 01116294130(raakib)... in shaa allah tidak mengecewakan...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign