Halaman

1st Mini Cash Giveaway 2015 : www.bubblynotes.com

Asha Lya | Januari 14, 2015 | 21Komen | >
Assalamualaikum




Klik banner

Jom sertai segment dari
Sis Farah bubblenotes.


Lya mula mengenali sis Farah sejak kewujudan
Blog Asha Lya lagi. Lya berpendapat
sis Farah seorang
yang peramah,ceria and happy
go lucky orangnya (betul kan sis) walaupun
kita tak pernah bersua face 2 face
hhehe. 


Memiliki seorang baby lelaki
yang sangat comel bernama 
Iman Firash. Suka baca kisah kat bubblenotes
yang berkonsepkan keibubapaan.
Banyak tips yang sangat bermanfaat. 
Amat berguna andai satu
hari nanti giliran Lya pulak
bergelar ibu, tak gitu.


Yang paling Lya tabik, sis Farah
ni sentiasa pandai cari ruang
dan masa melakarkan secebis,dua cebis coretan kat bubblenotes.
Walaupun kesibukan sebagai Ibu, isteri,
pekerja, blogger. Namun bubblenotes
tak pernah di abaikan. Sempat pulak tu bw ke blog sahabat.
Respect kat sis FarahFarah


Itula sedikit sebanyak yang
dapat Lya simpulkan tentang 
si pemilik bubblenotes..hhehe
Salah dan silap harap di maafkan 
ya sis.


Wassalam

Terima Kasih

21 ulasan:

  1. terima kasih lya, all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  2. good luck lya..faah memang peramah

    BalasPadam
  3. semoga berjaya ... entry blognya mmg byk pasal parenting .

    BalasPadam
  4. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    BalasPadam
  5. gud luck..sha ni nak rajinkan diri join segmen skg ni..nak amik mood :D

    BalasPadam
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  7. Good luck lya ..tak sempat lg nk join huhuhu

    BalasPadam
  8. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  9. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign