Halaman

Suka Beli Barang Include Free

Asha Lya | Januari 23, 2015 | 16Komen | >
Assalamualaikum

Salam Jumaat semua
Pengumpul tegar keychain.
Bila beli barang yang ada
free-free ni sudah menjadi hobi Ku.
Lagi2 yang include percumanya keychain.
Terus beli, lagi pun syampo ni 
kebetulan dah habis. So restock
beli yang besar terus.






Ada yang sama hobi dengan
Lya ke?



Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. kadang-kadang buat jugak gitu..hehe

    BalasPadam
  2. alamak..dapat teddybear lah..memang x lepaskan

    BalasPadam
  3. Kita serupa...Mmg suka free gift nih..huhu

    BalasPadam
  4. rasanya semua suka benda yang ada free gift :D hehe

    BalasPadam
  5. Tengok keadaan la sis..hehehe..

    BalasPadam
  6. selalu mmg kejar benda free...even kadang tu tak perlu :P

    BalasPadam
  7. alolo..comeynya keychain..sha pun pakai sunslik pink kolor..haha
    jemput join ya http://www.opzzpinky.my/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

    BalasPadam
  8. zaman sekolah dulu mmg suka gak kumpul keychain,sejak2 dah 'senior' ni..dah lama sy tinggalkan hobi ni hehe
    saya pun guna sunsilk! :)

    BalasPadam
  9. saya pon suka benda dapat free...sampai bising en suami...tupperware free dah banyak, masih nak lagi yang free...hehehe

    BalasPadam
  10. Sama la.. Tapi suami selalu bebel.. Hehe..

    BalasPadam
  11. Hahaha...cik akak suka gak..tapi jarang lak berbeli yg ada gift

    BalasPadam
  12. hihu.. selalu jugak klau ade..huhu

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign