Halaman

Bila Maigrain Menyerang

Asha Lya | Januari 14, 2015 | 16Komen | >
Assalamualaikum



Sapa yang ada alami sakit maigrain??
Memang tak boleh tahan kan
bila ia datang menyerang.
Rasa macam nak hantuk2
je kepala ni kat dinding.




Dulu masa study tak
pernah lya alami. Penyakit
ni timbul beberapa tahun yang
lepas. Bila dah kerja, nak kata rabun.
Ya ada sikit tapi boleh lagi di kawal cuma yang teruk rabun silau.
Memang lya tak boleh 
bila tengok cahaya.



Hari ni lya rehat kat umah je,
tak larat nak bergerak.
Sakit yang amat. Dah la sorang2
kat umah, suami pulak
outstation minggu ni..aduhaii 
sabar ja la. Tak boleh di layan
sangat sakit ni, biasa lya
bawa tidur.



Kat sini hujan lebat yang sangat lebat. 
Sejukkk



Wassalam

Terima Kasih

16 ulasan:

  1. rest banyak Asha ... barangkali penat sangat tu.

    BalasPadam
  2. hujan-hujan memang best tidur..nanti bangun dah ok la tu..

    BalasPadam
  3. asha pun rabun..dan kadang2 sakit kepala..

    nama panggilan kita sama plak...nak panggil mcmane ni..ihih

    cepat sembuh ye asha lya

    BalasPadam
  4. Kalau x silap, bloggers Mila Hilas pun migrain teruk.

    BalasPadam
  5. memang dah selalu sangat kena migrain ni lya,kalau dah datang penyakit migrain ni,memng amik masa jugak nak pulih..

    BalasPadam
  6. Migrain mmg derita.. banyakkan rehat yer Lya..

    BalasPadam
  7. Banyakkan berehat.. Makan makanan yg berkhasiatt. kalau xpn ambil vitamin utk migrain ni. insyallh. kita usaha, tuhan yg bg sembuh.. huhu

    BalasPadam
  8. Banyakkan berehat... semoga cepat sembuh ye... aamiin.

    BalasPadam
  9. bawa bawa banyak rehat.. uish paling tak tahan silau kalau drive waktu malam.. seksanya rasa. tidur tutup lampu biar gelap..

    BalasPadam
  10. pergh..skit dia tu start dr mata kiri..then pergi kepala..mmg xle nak tahan dah lya..hihi

    BalasPadam
  11. Pernah juga alami... Cuma istighfar je..

    BalasPadam
  12. memang sakit kalau kena migrain ni...Dik An kalau migrain tutup lampu or duduk dalam gelap then tido...

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign