Halaman

Ephyra Skin Bar ~ Memberi Impak Positif Keberkesanannya Menambah Keyakinan Ku

Asha Lya | Januari 12, 2015 | 20Komen | >
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera



Ephyra Skin Bar



Wahh Produk Baru !!!


Sana sini sudah banyak pengguna
mengatakan produk baru
keluaran Oceanlife Marketing Sdn bhd ini.






Terlebih dulu nak Lya ucapkan
bebanyak Terima kasih buat pihak Kak Mia Liana dan Puan.Amiza selaku
pengasas Oceanlife Marketing Sdn Bhd kerana telah memberi peluang di sini untuk menggunakan
Produk baru " Ephyra Skin Bar " yang
di akui memang ternyata keberkesananya. Tak perlu di sangkal lagi.


Bolehkah Ephyra Skin Bar
membantu anda?




YA Boleh


Untuk info lebih lanjut boleh klik Sini


...................................................................


Lya memberi peluang buat suami
Lya untuk
menggunakan sabun Ephyra skin bar.
Produk ini bukan sahaja khusus
untuk wanita malah lelaki juga
boleh menggunakannya. Kulit wajah mesti di titikberaktan penjagaannya.
Memang Ephyra TERBAIK.



Pengguna : Mohd Faizal (Suami)
Umur : 27
Jantina : Lelaki


Kenapa Suami Lya sangat memerlukan
Ephyra Skin Bar?


1.Kulit mukanya sentiasa berminyak.
2.Bekas jerawat lama sukar hilang
3.Kulit muka agak kasar
4.Eye bag (lebam bawa mata)





Antara kandungan yang terdapat
dalam Ephyra skin bar (50gm).



Testimoni Pengguna :



Minggu pertama - Apa pun jenis produk kalau nak menampakkan hasilnya yang betul- betul berkesan paling lama pun kena konsisten penggunakannya lebih kurang 2 atau 3 bulan.


Tapi bagi ephyra skin bar,  pertama kali menggunakan sabun ephyra skin bar di wajah,
terasa kulit segar dan lembut. Seolah
seperti melakukan rawatan facial. Haruman sabunnya cukup wangi dan sangat berbuih.


Perubahan yang sangat
ketara apabila minyak di wajah semakin
berkurangan jika sebelum ni sukar
nak mennyah minyak di wajah atas faktor penyumbang keadaan wajah yang sentiasa berminyak kerana suasana
tempat kerja yang senantiasa berhabuk dan terdedah panas matahari.



Minggu ke dua - Wajah kelihatan lebih
halus sedikit berbanding sebelum ni
agak kasar di sebabkan bekas tompokan jerawat lama yang
sukar hilang. Biarpun tak dapat
hilang banyak, berkurangan sedikit
pun alhamdulillah. Wajah juga kelihatan putih bersih sedikit jika di bandingkan dengan sebelum ini agak kusam dan gelap.



Minggu ke tiga - Oleh kerana jadual
kerja yang tak menentu kekadang
masa untuk berehat agak berkurangan.
Maka eye bag (lebam bawah mata) pasti akan timbul.
Hampir 3 minggu menggunakan
Ephyra skin bar ni, eye bag dekat
bawah mata nampaknya ada
berkurangan sedikit. Memang ketara perubahannya.



Selain di gunakan di wajah, Ephyra skin bar ini di gunakan
sebagai sabun di badan. Dapat mengyahbau badan dan menyegarkan badan.



Alhamdulillah Ephyra skin bar
ternyata memberi impak positif
keberkesanannya.



Gambar Testimoni pengguna







Pandangan hadapan




Pandangan sisi kanan




Pandangan sisi kiri



Selfie Ephyra Skin Bar




Ephyra Skin Bar Terbaik


……...…...................................................


Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

Terima Kasih

20 ulasan:

  1. Wow.. Glowing dh muka laki awak ye lya... Bagus produk nii

    BalasPadam
  2. Bagusnya en. asben siap jadi testimoni.
    Cool...

    BalasPadam
  3. hehe...sy pn suami jugak jadi model.ekeke

    BalasPadam
  4. SELAMAT MALAM..RINDUNYA NAK BLOGWALKING....LAMA TAK SINGGAH SINI..
    JOM TERJAH BLOG SYIRA - PENCARIAN SPONSOR :D

    BalasPadam
  5. kulit jadi gebus la..best produk nih..

    BalasPadam
  6. Good Luck Lya ..hehehe oh en asben Lya yang guna eaa...

    BalasPadam
  7. Baguslah.. mmg boleh cuba ni..

    BalasPadam
  8. memang nampak perubahannya..good luck ye

    BalasPadam
  9. wah tersenyum riang husband..hehee

    BalasPadam
  10. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    BalasPadam
  11. nampak perubahan ketara :-)
    singgah sini, dari GA yang sama, good luck!
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    BalasPadam
  12. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  13. assalamualaikum asha...semakin berseri n gud luck...;)

    BalasPadam
  14. makin berseri2 laaa...gud luck

    http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html

    BalasPadam
  15. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    BalasPadam
  16. bagi cik suami test..
    memang nampk perubahan kt ctu.
    ingt shark sorg jer laki yg test produk nie.
    hehe.

    BalasPadam
  17. wow..hbt penangan produk ni..hihih

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign