Halaman

Hantar Printer Dan Leptop Ke Pusat Service Komputer

Asha Lya | Januari 02, 2015 | 16Komen | >
Assalamualaikum



Tempohari Lya ada up
entri pergi ke pusat komputer
kat sini.
Tujuannya nak baiki printer
dan nak install Microsoft office Lya
dah tamat tempoh. Baru pertama kali
Lya pi install. Tukar yang 2007 punya, kalau yang 2010 tu agak leceh.





Salah satu pusat komputer
kat Kompleks Karamunsing KK.
Kena rajin pi servay, ada service 
yang mahal ada yang murah.






Yeayy semuanya dah ok
Dapat harga yang agak berpatutan.
Tak sampai Rm50. Ok la tu...



Wassalam



Terima Kasih

16 ulasan:

  1. memang murah kalau tak sampai rm50

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah Lya.. memang sangat berpatutan tu RM50.. sebelum mengambil apa2 keputusan, memang langkah terbaik adalah survey dulu untuk mendapat nilai yang lebih baik.. salam tahun baru :D

    BalasPadam
  3. Memang berpatutan kalau bawah RM50....semoga dipermudahkn urusan lya...^_^

    BalasPadam
  4. dapat harga hyang ok..memang ok la lya..dah install mudah kerja nanti

    BalasPadam
  5. saya suka guna yg 2010 punye..
    hehe..

    murah la xsmpai rm50..
    senang hati dh install..
    memudahkan kerja..
    =)

    BalasPadam
  6. Murah tu..
    mudah la nak buat kerja lepas ni..

    BalasPadam
  7. Baiki printer + install mw, kurang dari 50 boleh dikategorikan murah. Kalau survey dapatlah merasa harga murah kan ;)

    BalasPadam
  8. rm50 je..murah la gitu..erk mic 2010 yang mana erk..

    BalasPadam
  9. Murahnya...lappy cik akak tak.baiki lagi tu dik..entah berapa agaknya..huhu

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah xkena caj mahal-mahal.
    KK tu kota kinabalu ke?

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah OK la tu takde la mahal sangat caj yang dikenakan ..Lepas ni boleh la print gambar2 yang ada tu Lya..

    BalasPadam
  12. murahnyeee.. servis terbaikk... :)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign