Halaman

3 Bungkusan Selamat Di Terima

Asha Lya | Mac 25, 2015 | 14Komen | >
Assalamualaikum



Baru berkesempatan nak up 
entri ni, padahal dari last week lagi dah terima. Penyakit "M" suka sangat menyinggah diri ini. Malas sungguh nak menaip hihi.





Ini la 3 Bungkusan barang yang 
Lya terima last week.
Hadiah dari blogger Syamimi si pemilik
blog cinta itu indah. Lya salah seorang pemenang dari segmen yang mimie anjurkan. Seutas tasbih yang comel, suka sangat. Terima kasih banyak mimie.





Ehh Lya ada terima sample susu Anmum. Hari tu sesaja isi sebagai ahli anmum, kot2 la dapat sample bolehla rasa keenakkan susu ni.  Teringin sangat nak merasa jadi seorang ibu.
Moga rezki, impian Lya tercapai Amin.





Bungkusan ke 3, surat dari insurans Lya.
Di sertakan sekeping voucer Giant Rm50. Alhamdulillah rezki dari Allah.
Boleh juga tambah2 belanja kami sekeluarga. Rezki datang dari pelbagai cara kan, syukur sangat.




Yang Lya masih tunggu masih tak kunjung tiba. Harap2 da la minggu ni.
Ok la jaga diri hiasi peribadi bye.
Sempat lagi :)




Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Alhamdulillah, tahniah , rezeki lya...akak tumpang happy untuk lya...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum...Lama tak menyinggah di sini..banyak perkembangan terkini ya...

    BalasPadam
  3. Rezeki tu Lya..Mungkin bukan rezeki anak tapi rezeki lain dulu...

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..
    rezeki lya..

    saye pon same nk sgt jd ibu.. semoga ada rezeki ank utk kite..
    =')

    BalasPadam
  5. Wah..Tahniah..Gambar yg ke-2 tu kite doa same2 ye...In Shaa Allah ada..huhu

    BalasPadam
  6. la lya salah satu pemenang dari mimie ye
    tahniah yee
    mmg nampak kemas je tasbih tu
    xsmpt nak join lak

    BalasPadam
  7. alhamdulilah... tahniah bestnya ..rezeki ibu dan anak

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    BalasPadam
  8. Lya tunggu apa tu??tunggu duit agaknya ye??:)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah..rezeki Lya..insyaAllah..wanie doakan Lya dapat cahayamata..insyaAllah..amenn.. ^^

    BalasPadam
  10. Wah.. Byk asha dapat.. Pasni tgu parcel apa lak tu? Jeng jeng jeng.. Hehe

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah tahniah.. kebelakangan ni pun waktu berblogging saya agak berterabur. Banyak kekangan juga.. :)

    BalasPadam
  12. wahh tahniah lya..byk hadiah..sha dah lama xmerasa mng GA haha..skg ni pun ada pnyakit M juga..hahahaha

    BalasPadam
  13. hehehe 'M' tu semua org ada.. kalo layan mmg x jadi keje ehehe..

    bestnyaaaa dapat banyak bngkusan..
    sedap ke anmum ? CT dok minum susu..

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah dan tahniah dik lya....rezeki dik lya....

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign