Halaman

Kurang Sihat

Asha Lya | Mac 12, 2015 | 9Komen | >
Assalamualaikum


 Sejak 2, 3 hari ni tekak 
Lya sakit semacam, puncanya
gusi sebelah kanan luka
macam ada gigi hujung nak tumbuh.
Sakitnya x dapat di gambarkan.
Berkait rapat tekak pun turut luka 
sebab bila nak telan air sekalipun
sakitnya yang amat. Apa lagi nak telan makanan lagila sakit.





Pagi2 sarapan bubur ayam homemade ja.
Tu pun payah nak telan.
Banyakkan sabar ja.
Harap cepat la sembuh.
Nanti tak dapat nikmati makan
kenduri kawin. Kan hujung minggu ni
ramai orang kawin maklumla cuti sekolah. Hoyeee lya balik kampung
seminggu. 




Wassalam

Terima Kasih

9 ulasan:

  1. kesiannya lya...tk care tau..moga cepat sembuh..

    BalasPadam
  2. jaga kesihatan ye lya..
    semoga cepat sembuh!

    BalasPadam
  3. Semoga cepat sembuh dik lya....

    BalasPadam
  4. pernah merasa sakit tu, memang tak terkata. cuba lya kumur2 dengan air garam untuk redakan sakitnya

    BalasPadam
  5. semoga cepat sembuh lya...

    p/s : Lya terpilih antara komen terbanyak kat blog saya...insya Allah, ada sedikit buah tangan untuk Lya...nanti tinggalkan yer detail : nama, alamat penghantaran dan no tel kat email saya : rinoa.rider@gmail.com. Entry komen tu ada kat sini :

    http://mamapapaamir.blogspot.com/2015/03/penasihat-bulanan-bulan-january-2015.html

    BalasPadam
  6. mcm mana keadaan sekarang..dah sihat?

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign