Halaman

Percubaan Membuat Nugget Ayam

Asha Lya | Mac 10, 2015 | 13Komen | >
Assalamualaikum

Hujung minggu lepas Lya terlebih
rajin sikit nak memasak.
Mencuba pelbagai resepi mudah
dan cepat di sediakan.





Inila hasilnya yang tak seberapa



Percubaan membuat nugget ayam
Tak sangka menjadi juga.
Resepi Lya google ja.
Cari yang mudah2 dan bahan
pun sedia ada di rumah.
Thks yang sudi kongsi resepi.



Wassalam

Terima Kasih

13 ulasan:

  1. wah..pandainya lya..bila dah jadi suri rumah sepenuh masa ni,macam² kita nak buat dan try kan lya

    BalasPadam
  2. wah..pandainya lya..bila dah jadi suri rumah sepenuh masa ni,macam² kita nak buat dan try kan lya

    BalasPadam
  3. Salam singgah sini dik lya...wahh..pandainya dik lya buat...nampak memang sedap...

    BalasPadam
  4. terer lya buat nuget!

    nyum nyum

    BalasPadam
  5. buat sendiri lebih puas hati..lebih sihat dan yang penting lebih bersih..

    BalasPadam
  6. sedapnyeee... pandai kak lya..mcm2 buat :)

    BalasPadam
  7. sekrg semuanya ada di hujung jari je . klu malas , telan je la air liur bila tgk org post kat blog ... heheheee

    BalasPadam
  8. Pandainya Lya buat..nak resepi..hehehh

    BalasPadam
  9. Wah rajin masak laa sekarang ni ya..

    BalasPadam
  10. Ok la tu... Puas dpt buat sndri..

    BalasPadam
  11. menarik tu..kalau rajin semua jadi :-)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign