Halaman

Mempraktikkan Kemahiran

Asha Lya | Mac 05, 2015 | 11Komen | >
Assalamualaikum


Perkara yang tidak asing lagi
dalam diri Lya - Menjahit. Ilmu menjahit belum cukup lagi.
Kalau boleh masih nak menuntut dan terus menuntut ilmu ni.



Mempraktikkan ilmu menjahit.
Beli kain yang harga rm10 ja
buat latihan. Bila berulang kali 
dah di buat, step tu boleh hafal dah.
Lya kan tak pro lagi so ini la caranya.
Ukur, potong n jahit.



Wassalam




Terima Kasih

11 ulasan:

  1. Alaaaa bestnye lya..
    ayu ni tah bile2 nak pandai jhit baju sndiri tah...
    mesin jahot tepi kat umah pon blm nak guna lagi

    BalasPadam
  2. bila kita selalu praktikkan menjahit,insya allah,suatu hari nanti kita akan jadi orang yang pro lah lya..
    boleh la lepas ni ambil tempahan jahitan kan,all the best lya

    BalasPadam
  3. Tahniah Asha.. Kak Nurul ni je yang penyakit malas datang menghinggap.. hehee.. all the best ye dik :)

    BalasPadam
  4. Salam singgah sini dik lya...wahh...bestnya...dik lya da ada kemahiran menjahit...InsyAllah...semoga lepas ni bolehlah ambil tempahan...

    BalasPadam
  5. nanti lame2 lya terer la..
    teroskan berusaha ok!
    =)

    BalasPadam
  6. Dah siap boleh jual kat kami2 nih.heheh

    BalasPadam
  7. Wahh lps nk mkin terer laaa lya menjahit

    BalasPadam
  8. best ada mesin jahit..ade masa lapang boleh jahit baju sendiri

    BalasPadam
  9. Baguslah Lya...so nak buat baju apa tu?hehe

    BalasPadam
  10. sama dgn sis...praktik dgn kain yg murah dulu...dah expert nanti baru tukar kain yg mahal sikit tak lah rugi

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign