Halaman

Idea Deko Dapur

Asha Lya | Mac 24, 2015 | 14Komen | >
Assalamualaikum




Sibuk nak cari ilham deko dapur Lya.
Dapur yang tak seberapa luas.
Biar berseri baru bersemangat nak 
memasak pelbagai masakan hhehe.






Deko 1




Deko 2




Deko 3




Deko 4



Semuanya cantik2. 



Wassalam

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Salam singgah sini dik lya....semua pun cantik dan lawa....

    BalasPadam
  2. Nurul suka Deko 2 sebab dapur Nurul pun macam tu.. English theme.. Nurul rasa macam sweet jeee.. :))

    BalasPadam
  3. tak sabar nak tunggu lya updates deko dapur lya..hehe

    BalasPadam
  4. saye suke deko dapor yg simple dan tak sarat ngn barang2..
    kalo blh nk serba pink..
    haha

    BalasPadam
  5. wah! cantik2 semua.. Dapur memang kena ceria baru mood nak memasak tu datang.. Hehe..

    BalasPadam
  6. sebenarnya akak pun mencari ilham untuk deco dapur rumah baru akak tu..especially warna yang sesuai untuk dapur yang kecil..

    BalasPadam
  7. itulah k lily pun rasa nak mendeko dapur gak tapi tak de masa plak

    BalasPadam
  8. suka yang no 3 tu..simple je..

    BalasPadam
  9. memang cantik semua....^_^

    BalasPadam
  10. mmg cntek semua
    nnt ubah biar senang kemas
    baru la senang nak buat kerja ye
    buat deko2 ni makin semngat la dok dpur

    BalasPadam
  11. deko 2 tu ctk..english style :)

    BalasPadam
  12. vote untuk deco 2.. yes sbb english style.. dapur biar simple je. jnji selesa nak brtukng memasak =)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign