Halaman

Follower Makin Berkurangan

Asha Lya | Januari 30, 2016 | 18Komen | >
Assalamualaikum



Rasanya dalam minggu ni kecoh pasal follower kat blog makin banyak berkurangan. Tak terkecuali juga blog Lya pun alami tempiasnya. Ari tu baru ja up entri sini pasal follower tup tup pandai hilang entah ke mana. Kah blogspot ni bermasalah, ermm entahla.





Selepas 




Sebelumnya


Takpela jangan plak sampai hilang semua sedih :(


Wassalam


Terima Kasih

18 ulasan:

  1. Sama juga, akak kehilangan lebih 50 follower, udah le x ramai

    BalasPadam
  2. Actually, Google dah buang followers yg follow blog kita via Twitter, dan email Yahoo dll, yg sign in guna gmail utk follow blog sahaja yg tinggal utk Google Friend Connect ni, kalau Google+ tak ada apa2 perubahan, sebab memang kena ada akaun gmail baru boleh ada G+

    BalasPadam
  3. oh..sy ingtkn blog sy je..bermasalah..

    BalasPadam
  4. Allah Ya Bathin... tak pa sis janji pv still ok...

    BalasPadam
  5. Asslmkm lya.. Jgn sedih ye.. Follower Hilang xpe.. Jgn pembaca yang hilang..

    BalasPadam
  6. ye T_T sedih tp apakan daya huhu

    BalasPadam
  7. sama follower saya jg berkurangan..sedih ni

    BalasPadam
  8. bila kurang followers ..rasa hairan juga C ash..kenapa ya berkurangan kan...

    BalasPadam
  9. Saya dah lama tak perati ruangan followers. So tak kisah pun kalau ada yang berkurangan. Janji teruskan menulis dan berkarya. Hehe.

    BalasPadam
  10. inshaAllah pembaca setia selalu ada. :)

    BalasPadam
  11. huhhuhu sama la kita :( sy punya follower pun makin berkurangan sob sob

    BalasPadam
  12. yang penting kena jaga silent reader.. follower tak guna juga klau dorg x masuk blog kita.. jgn sedih2

    BalasPadam
  13. e'in tak perasan plak followers ade yg hilang ke tak.. tp skrg dh tak ramai org menulis kat blog.. huhu

    BalasPadam
  14. sama la..saya hilang nak dekat 1000 follower tau..

    BalasPadam
  15. Saya pun hilang follower jugak..da la baru je aktif berblog dan baru je start nak dapatkan follower..tup tup hilang plak..sedih..:(

    BalasPadam
  16. Saya pun hilang follower jugak..da la baru je aktif berblog dan baru je start nak dapatkan follower..tup tup hilang plak..sedih..:(

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign