Halaman

Tengah Malam Layan Blog

Asha Lya | November 30, 2014 | 17Komen | >


Terjaga dari tidur yang Lena.
Mata segar tak dapat nak lelap semula.
En.suami ada duty malam ni. Tinggal la keseorangan.
Ambik hf buka blog, jalan bw mana yang tak sempat di singgah.



Pernah terjadi ke kat korang.
Tengah2 malam layan blog hhaha.
Waktu entri di taip jam menunjukkan pukul 1:13am..wahh waktu orang Lena di ulit mimpi indah.



Layan blog arrr


Wassalam

Terima Kasih

17 ulasan:

  1. Saya pun layan blog..mata tak boleh tidur.gatal gi minum nes sapa suruh..huhu

    BalasPadam
  2. Tengah-tengah malam,baby menendang dalam perut.queenpink tak dapat tidur..

    BalasPadam
  3. salam singgah sini dik Lya...akak pun pernah...tengah malam terjaga terus layan internet...lagipun kadang tengah malam line internet ni lajulah pula...hehe

    BalasPadam
  4. dulu selalu la jugak..masa tengah ketagih dengan blog..sampai jam 2,3 pagi buka blog..gila!hehhehe

    BalasPadam
  5. Saya ada waktu pun mcm tu juga,, terutama bila nak menulis entri... Idea bnyk kdg2 waktu mlm & awal pagi ni hehee..

    BalasPadam
  6. Dah beberapa hari Blog SILENT sebab kuota internet habis..hehe

    BalasPadam
  7. Hehe sama la Lya ..Kak Lya pon kekadang datang idea jer tulis pastu masuk draft kalau ide dah kureng hehehe ..........

    BalasPadam
  8. wow, memang blogger tegar ni memang cool !!!!


    Jom ramai ramai makan Minyak Ikan

    BalasPadam
  9. Mmg sllu bw time2 cmni pon lya.. nk2 ade ank skg.. kul 4 pg pon brjln lg.. hehehe

    BalasPadam
  10. hihi.. selalu sangat terjadi.. hihi...

    thanx kak lya selalu dtg komen blog anis.. :) http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/12/yang-rajin-komen-blog-qaseh-ku-november.html

    BalasPadam
  11. beraninya tggal sorg memalam..kalau saya dah cabut balik umah mak...hahaha

    BalasPadam
  12. Saya ni pun tengah melayan blog jugak ni.

    BalasPadam
  13. Cik akak pun salu layan blog pagi buta macam nie..haha...saja buka nuffnang bagai..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign