Halaman

Cheese Kek Chipsmore

Asha Lya | April 14, 2015 | 9Komen | >
Assalamualaikum


Beberapa hari ni mood nak menulis
malas sesangat. Tapi mood nak memasak tetap rajin. Mana boleh tak masak wehh.






Nak habiskan lebihan cream cheese kat peti ais. Kalau lama di simpan takut nanti tak elok pulak. 



Buat kek cheese guna biskut chipmore. Rasanya wallawehhh memang sedap sangat.
Resepi macam biasa Lya google ja. Macam2 versi ada, tapi Lya guna bahan mana yang ada ja kat umah.
Sekian, malas2 pun gigih juga buat entries hhehe.




Wassalam


Terima Kasih

9 ulasan:

  1. Sedapnya nampak tapi resepinya mana...

    BalasPadam
  2. malas2 pun gigih jugak buat cheese kek..:)

    BalasPadam
  3. Wah best.. selamat membuat kek dgn ceria.. :)

    BalasPadam
  4. sedapnye cheese kek! nyum nyum

    BalasPadam
  5. la mane resepinye
    hmm tuka dr oreo ke chipsmore
    mesti manis kan

    BalasPadam
  6. Sedapnya... Best kalau dpt buat..

    BalasPadam
  7. janji sedaaap.. tu yang penting ye dak ehehe..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign