Halaman

Dress Dan Baju Kurung Tradisional

Asha Lya | April 16, 2015 | 13Komen | >
Assalamualaikum



Hari ni mood kembali berkursus selepas 2 hari bercuti. Berjaya juga Lya siapkan baju kurung utk my sis.
Pada asalnya Lya pun masih dalam proses belajar. Bukan pandai sangat pun, mungkin semangat nak menuntut tu dapat siapkan sehelai pakaian.







Dress hijau emerald ni Lya design sendiri hhehe. Try n error ja tapi menjadi juga. Kain pasang sulam hadiah dari Kak Fuza last year baru terbuat baju. Asalnya nak hantar kekedai tapi ya ampun mahalnya upah. So simpan ja kain tu, nah akhirnya boleh dah jahit ikut design sendiri hihu, tak rugi menuntut ilmu sebab dapat di praktikkan. Pas ni nak design untuk baju raya plak..tak sabar.




Wassalam


Terima Kasih

13 ulasan:

  1. Cantiknya yg hijau tu..perghhh

    BalasPadam
  2. emerald green...warna tu sgt cantik..utg kan bila dpt jahit sendiri :)

    BalasPadam
  3. Dress hijau tu tantik sgt lya..

    BalasPadam
  4. wahh..cantiknyaaaa...untung sangat pandai jahit...jimat duit upah.

    BalasPadam
  5. untungnya tak payah nak upah2 orang dah..kan??

    BalasPadam
  6. Cantiknya dress tu... Best pndai menjahit..

    BalasPadam
  7. ehehe cantik.. menjadi tu.. lepas ni boleh design baju sendiri =D

    BalasPadam
  8. sangat melting dengan dress hijau tu..comel..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign