Halaman

Wajah Putih Gebu dengan My Beauty Herbs Whitening Intensive Booster Skincare

Asha Lya | April 20, 2015 | 9Komen | >
Assalamualaikum
Alhamdulillah Lya menjadi salah seoran pemenang produk My Beaury Herbs. Terima kasih buat pihak Kak Mia Liana dan My Beauty Herbs kerana memberi Lya peluang menggunakan produk ni.






Pakej produk mengandungi :
MBH Whitening Booster Soap
MBH Whitening Booster Day Cream
MBH Whitening Booster Oxygenating Night Cream





Selfie itu harus bersama produk 
My Beauty Herbs.



Testimonia Lya





Sebelum




Selepas



Tak di nafikan kulit Lya kekadang
bermasalah juga antara yang paling ketara kulit berjeragat, tidak sekata dan berminyak. 
Sukar juga nak menghapuskanya. Datang dan pergi bersilih ganti.
Risau juga kalau guna sebarang produk
kesannya ada sesetengahnya akan memudaratkan. 
Apa pun semua produk ada kelebihannya masing-masing.
. Begitu juga dengan Produk My Beauty Herbs. Kulit Lya agak sesuai juga menggunakan produk ni, sebab kulit Lya bukanla jenis kulit yang cerewet.
Pakai apa pun pasti ada kesannya.



Antara kesan yang ketara sepanjang
Lya bertestimoni dengan produk My Beauty Herbs ni. Dapat menghilangkan jeragat yang semakin berleluasa mungkin akibat faktor cuaca yang tak menentu. Jeragat yang berleluasa dapat di hapuskan sedikit demi sedikit. Dan parut jerawat lama juga semakin pudar. Kulit wajah juga semakin putih tanpa ada penggelupasan. 





Selain itu sedikit ketara kulit wajah Lya agak menegang jika berbanding sebelum ni mungkin juga faktor umur makin meningkat. Serba sedikit dengan bantuan produk ini sekurangnya membantu menegangkan kulit wajah Lya.



Jika sebelum ini, kekadang kulit wajah Lya agak kering. Lagi-lagi bila terkena panas terik matahari. Perubahan yang sedikit ketara kini kulit wajah Lya terasa lembab dan segar kulit wajah dan dapat perbaiki tekstur kulit mati.
Selain itu kulit wajah juga tampak lembut dan licin. Biarpun tak selicin kulit baby, sekurangnya terasa juga sedikit perubahannya.
Setakat ini Lya berpuas hati dengan kualiti produk My Beauty Herbs ini dengan perubahan yang ketara pada kulit wajah Lya. Alhamdulillah.




Produk yang sangat bagus dan amat berkesan sekali. Cubalah sendiri dan alami keberkesanannya. Dengan harga RM 69.90 (WM) | RM 79.00 (EM). Boleh dibeli secara online di SINI.






Giveaway Whitening Intensive Booster Skincare : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.





Terima Kasih

9 ulasan:

  1. tahniah menang

    mmg nampak ketara perbezaan sebelum dan selepas...harus cuba ni

    BalasPadam
  2. semakin gebu gebas la pasni lya..
    hehe

    BalasPadam
  3. ha'a lah perbezaan yg ketara...mmg sesuai ngan Lya tu

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign