Halaman

Akhirnya Blog Berheader

Asha Lya | Oktober 25, 2013 | 9Komen | >
Assalamualaikum

Nie first time Lya edit
buat header guna photoshop.
Sebelum nie tak pernah ambik tau 
pun nak belajar guna software nie.
Memang buta habisla.
 
Akhirnya percubaan
pertama menjadi juga.
Walau pun masih ada cacat cela.
Biarpun gambar tu besar gedabak.
Masih perlu diperbaiki.
Tak apa kita belajar perlaha-lahan kan.




Terima Kasih

9 ulasan:

  1. Good Job..lama2 improve confirm result superb...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. thank's sis hehe..baru percubaan pertama :)

      Padam
  2. header baru =) lgi simple..percubaan yg baik

    BalasPadam
  3. comel dah tu adik.. akak je sampai sekarang masih tak reti guna photoshop tu..

    BalasPadam
  4. simple header tapi cantik dan kemas :)

    BalasPadam
  5. Dofollow blog nie...
    Cantikk... yg penting hasil tgn sendiri...
    Akak susah btul, sejak laptop 'menyerap' air banjir dan berhijrah ke nb je, photoshop pun x bleh nak install sedey....

    BalasPadam
  6. Tahniah Asya...kita still tak pandai guna photoshop..photoscape aje pandai coz senag tapi tak creative pun..

    BalasPadam
  7. Tak pee, macam eiqa dulu laa..
    Pening gilee nk buat header guna photoshopp..
    Lama-lama tu alhamdulillah, boleh laa tahann, hihiii
    Yang penting usaha kita, klu tinggi usahanya hahh insyaALLAH membuah hasil..

    BalasPadam
  8. mama lagi langsung tak pandai, tapi dalam usaha belajar jugak ni.. hihi,
    simple dan cantik.. dah ok dah tu asya.. lawa..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign