Halaman

Segmen 12 Jam Bloglist 5 Mialiana.com

Asha Lya | Oktober 21, 2013 | 25Komen | >

Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Terima Kasih

25 ulasan:

  1. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum.. asha,

    mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dag follow sini if u free follow me k..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama juga.

    jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (ada link kat main page yer)

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen asha
    yumida isi tabung Nuffnang sini - churp2 - selamat menabung :)

    BalasPadam
  5. singgah pagi dari segmen kak mia liana :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  6. akak dari segmen yang sama.. semoga berjaya adik.. akak menabung hotlink&guess watch.. :D

    BalasPadam
  7. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  8. good luck..masa tu skit betol..xsmpat nk join

    BalasPadam
  9. IM datang dari segmen Kak Mia.
    Datang melawat blog asya jugak :)

    BalasPadam
  10. salam..Dari segmen Mialiana
    Datang singgah sini
    http://www.kisahsidairy.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
    Good luck ye..

    BalasPadam
  11. ros singgah dari segmen sama.. good luck ye :)
    http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  12. Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    BalasPadam
  13. singgah dr segman yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  14. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. ziarah dari blog ke blog ^__^

    BalasPadam
  15. selamat berjaya ya.. BBL datang singgah dari segmen y sama..

    recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

    BalasPadam
  16. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  18. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    BalasPadam
  19. Hai segmen sama..meronda blog ke blog...done follow here..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  20. good luck :) saya pun join juga..

    BalasPadam
  21. Jalan-jalan tambah follower....

    Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  22. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign