Halaman

Misi Projek Diy

Asha Lya | Oktober 31, 2013 | 14Komen | >
Assalamualaikum

Alkisahnya kelmarin Lya sda ingah kat kedai
barang-barang jual kek.
Nak cari benda nie.
Susah betul nak cari benda nie kat area kk.

Kebetulan da jual kat area tempat Lya keja.
So apa lagi rembatla.
Harga sepekat RM5.90 dalam ada 250pc.
Kira ok la kan.

Doily paper

Nie ada projek besar (yla tu besarla sangat kan)
 Lya nak buat something
untuk Big day Lya nanti hehe.
Biasala bakal pengantin bajet kan.
Semua benda nak diy sendiri.
Boleh save bajet disitu kan huhu....
Ok 

Wassalam


Terima Kasih

14 ulasan:

  1. mesti kreatif lya nie..jgn lupa dah siap bagi akak tengok..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah..nak jimat punya pasal kan sis hehe

      Padam
  2. wah tak sabar akak nak tengok big project tu, nanti share tau hasilnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe ok sis nak cari bahan2 dulu baru blh start projek ;)

      Padam
  3. kreatif adik.. buat sendiri lagi jimat..

    BalasPadam
  4. diy untuk goodies bag. actually bukan sbb jimat je asha.. tp sebab kepuasan diy tu lain macam rasanya.ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah betul banyak be 2 be sekarang wat macam tu kan..rasa puas kalau buat sendiri.lagi kreatif :)

      Padam
  5. dh nk kawin ke..? tahniah :) bagus cara tu,,kawin nie x payah nak garnd2 sangat..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah macam tula hendaknya..kita tak suka membazir..mana yang termampu je kita buat :)

      Padam
  6. bguslah boleh save bajet =) thun ni juga ke kawen?? mn kad jmputan??

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah tahun depan..t kita bagi kad dtg taw hehe

      Padam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign