Halaman

Thank You Very Much Nuffnang

Asha Lya | Oktober 22, 2013 | 18Komen | >
Assalamualikum

Salam pagi selasa.
Lya nak ucapkan banyak-banyak terima
kasih kat pihak nuffnang
sebab bagi penghargaan kat blog Lya
yang tak seberapa nie :)

Terkejut juga tiba-tiba
ada bertambah satu star kat
iklan Skyscraper

 
 
Lya dapat pasang 2 iklan ja
Yang satu iklan kat bawah post
suda banyak kali kita buat tapi tetap tak menjadi.
 
Pasrah ja la,kita pasang 
2 iklan pihak nuffnang tetap bagi 
penghargaan.Terima kasih banyak yang tak
terhingga nuffnang.

Wassalam

Terima Kasih

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. thank's sis..kita pun tak sangka ;)

      Padam
  2. Pasal iklan nuffnang ni, saya pun ada masalah yang sama. Dapat bubuh 2 iklan je. Lagi satu tak dapat nak letak. Tak tau naper.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya samala bab tu ada 2 iklan ja ;)

      Padam
  3. Tahniah Asha...susah juga nak dapat banyak bintang tu... haritu kak ina pun takleh letak iklan yang kat bawah entri tu..tapi bila kak ina tengok kat blog lain ada yang yang letak kat bahagian atas entri, so kak ina pun ikut la... cuma pegi ke layout... add a gadjet yang bahagian atas post...pastu copy paste code nuffnang... alhamdulillah lepas kak ina pasang tiga2 iklan tu dapat la CPUV :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok kak ina t kita cuba try test buat la hehe..harap menjadi

      Padam
  4. tahniah adik.. sayang ada 2 je.. untuk masukkan iklan bawah entri adik cuba ikut tutorial dari blog lyyssa faizureen--->>> Tutorial Pasang Nuffnang

    BalasPadam
  5. tahniah dear.. cuba lah masukkan, sayang tak masukkan.. tu kak aiza dah bagi tuto...hihi

    mama singgah menabung sekali..

    BalasPadam
  6. tahniah..tp kenapa xpsang je 3?? rugi la kalu cmtu..stiap iklan yg diklik pasti dapat hbuannya..cubalah pasang 1lg

    BalasPadam
  7. wahhhh..!!!
    eiqa pun x pernah up sampai macam tuuu :D
    tahniah tahniahhh

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign