Halaman

Konfius Tetapkan GMT zone

Asha Lya | Oktober 13, 2013 | 8Komen | >
Assalamauallaikum..

Sebenarnya Lya masih konfius
pasal blog Lya nie.

Ly tak faham macam mana nak tetapkan
time zone GMT kat setting blog nie.
Lya post entri pagi ahad
tapi masih bertarikh hari sabtu.

Ada sesiapa yang boleh bantu macam
mana nak tetapkan zone nie.GMT pilih  yang mana satu???

Harap ada yang sudi membantu.

Wassalam


Terima Kasih

8 ulasan:

  1. dulu pun ada lari time jgk..gmt 8+ kuala lumpur asha..cba try..

    BalasPadam
  2. heee.. teman pun x berapa tau pasal ni..

    BalasPadam
  3. blh ubah setting tu kat blog
    yumida pun baru ubah bulan ni
    tutorial ubat jam/tarikh blog:
    http://adahussaila.blogspot.com/2013/03/cara-membetulkan-tarikh-dan-masa-dalam.html

    isi tabung nuffnang sini-sony

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok yumida thank's sharing..nanti kita try buat ya.harap2 menjadi

      Padam
  4. mama guna brunei punya... hihi.. asal setting masa sama... ok dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. oww mcn tu pun blh ka hehe..blh juga d try kan

      Padam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign