Halaman

Alamak Black Out

Asha Lya | Oktober 29, 2013 | 23Komen | >
Assalamualaikum & Selamat Malam
 
 
Alamak black out la plak malam nie.
Tetiba tadi mati karan.
Dekat satu jam dah.
 
Nasib baiklan leptop nie ada cas
hehe nie pun dapat bertahan dalam 2 or 3 jam ja
Pas ni pasti lowbat.
 
Kalau dah mati karan
sunyi sepi ja kat luar.
Kedengaran kereta lalu-lalang ja.
 
Nak tidur pun pasti tak selesa.
Tak da kipas hehe..suda manja kan.
So tidur tetap diteruskan hehe..
Esok nak keja.
Gud nite 

Wassalam

Take not:  Harap2 karan nie cepatla hidup balik.Udah bekeringat nie hehe
 




Terima Kasih

23 ulasan:

  1. kalau kat umah teman, mesti nyamuk lak datang bertandang.. udah gelap... mana x nya.. hu3

    BalasPadam
  2. asalkan ada air dik kalo tak dak air lagi lah susah ^_^

    BalasPadam
  3. alar siannya bergelap la citernya..hee..kalau nak sponsor boleh send detail kat sini dear https://www.facebook.com/cynta.ieda ...tq coz support me..

    BalasPadam
  4. Nnti2 ada la karan tu lya..gudnite :)

    BalasPadam
  5. hehe insyaAllah kejap lagi ada lah tu..memang tak selesa sikit kan nak tido sebab panas..kesian lya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah dik an..suda terbiasa berkipas kan manja :D

      Padam
  6. harap bangun pagi dah ada elektrik ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah ada suda sib baik tak lama tu karan black out :)

      Padam
  7. Takleh tahan...panasss...tapi bertahan je la ye Asha :

    BalasPadam
  8. salam asha..apa kata profile awak letak kanan...pastu kasi besarkan sikit sidebar tu..and post entri kasi kiri sikit..baru npak comel :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam ok t kita try buatla kalau da kesempatan.thank's fizi

      Padam
  9. Mesti panas berkuap kan..kalau akak mmg tak leh tido la.. sabar la yer.. =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah sis..sib baik jugala tak lama

      Padam
  10. part nielah tak suka...time nak tido pulak tu kan....sabar je lah

    BalasPadam
  11. untung la ada battry laptop sy huhu sy punya laptop battry rosak la aduhaii T.T

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita jarang pakai batery leptop..hehe jimat takut rosak

      Padam
  12. hu3 sbar jelh =) elok xde karen lg drp xde air kn

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign