Halaman

Tempat Mencari Rezeki

Asha Lya | Oktober 30, 2013 | 20Komen | >
Assalamualaikum

Alhamdulilah syukur 
semalam karan kat umah hidup 
balik seperti biasa
selepas dua jam black out..:D

Sebenarnya nak cerita nie la tempat Lya mencari rezeki
tempat duduk Lya wat keja.
Pc serbaguna hehe..
 Syukur alhamdulilah
sekurang-kurangnya kita ada kerja kan.
Zaman sekarang nie memang susah nak cari keja
lebih2 lagi graduan fresh yang baru lepas habis study.
 Nie company engineering. 
Dekat setahun suda Lya berkhidmat kat cne
Kerja 5 hari seminggu ja..
 Pepagi suda buka cerita pasal keja kan hehe.
Tak apa la tempat kita mencari rezeki kan ;)

Ok la tak maw tensen2
Enjoy your working today

Wassalam


Terima Kasih

20 ulasan:

  1. selamat bekerja lya.. singgah isi tabung.. :D

    BalasPadam
  2. As long as kite happy dgn keje kite..mesti kite akan stay lama kat situ...happy working..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah betul tu sis..yang penting kita hapy kerja kat cne :)

      Padam
  3. selamat bekerja lya..alhamdulillah lya dah bekerjaya..doa kan dik an dapat kerja jugak ye lya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyallah pasti ada tu dik an yang penting sabar & banyakkan usaha..dulu pun lya dekat setahun juga duk umah.

      Padam
  4. slamat bekerja...
    bersih betuil meja dia..
    kalah meja shark

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe nie pepagi mestila clear..belum g t petang :D

      Padam
  5. selamat bekerja lya :) hukhuk macam mana la rasanya tempat kerja baru sy nanti..berdebar pulak hukhuk..

    lya keja kat mana ya d KK? bole la ajak hangout ni..lya belanja k hahhaha :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe boleh bha dont worry..kita keja kat kepayan.t kalau itah suda start keja kat kk.bagitaula.t boleh kita jumpa :)

      Padam
  6. Alhamdulillah. Selamat bekerja Asha..

    BalasPadam
  7. syukur alhamdulillah. ofic kat mana dekat kk?

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah ada juga kerja kan =) company engineering..position ape kt sana??

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulilah...kita bahagian admin :)

      Padam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign