Halaman

Free Kitchen Timer

Asha Lya | Oktober 23, 2013 | 23Komen | >
Assalamualaikum

Sapa nak barang free sila angkat jari
hihi..

Lya nak kongsikan ssedikit info.
Sapa yang nak jadi member
nestle boleh daftar kat cne
free ja 


Bila suda daftar t dapatla kitchen timer free (bilangnya la)
 Kita cuba ja,free ja pun :)
Da juga info2 mengenai produk nestle.

So selamat mencuba daaaaa

Wassalam

Terima Kasih

23 ulasan:

  1. Balasan
    1. ;) share2 cubala sapa tau dapat kan

      Padam
  2. Kalau dapat mesti senyum2...

    BalasPadam
  3. Baru tahu...kot la dapat senang nak timing masa waktu nak kukus apam..kak ina punya dah rosak la pulak..he he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubala kak ina..sapa tau nasib dapatkan.bukan byr daftar member free ja :)

      Padam
  4. waaa..thanks sharing this ya yunk hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe sama2 perkongsian untuk semua :)

      Padam
  5. salam kenal :) wah..nanti mau daftar juga lah, thanks..

    BalasPadam
  6. kena check sendiri baru boleh tahu.

    BalasPadam
  7. oooo kena check sendiri ..thanks bagi infonya

    BalasPadam
  8. Inshaa'Allah bleh try nnti =) thanks sharing..

    BalasPadam
  9. Thanks for sharing. Kitchen timer ni sesuai untuk saya yang baru-baru belajar masak ni. Tumis bawang pun hangit sebab tak reti nak bajet masa.

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign