Halaman

Cenderahati Jom Teka Asha Lya

Asha Lya | Oktober 30, 2013 | 14Komen | >
Assalamualaikum

Maafla kalau ada yang tertunggu
Kuiz Jom Teka Asha Lya.
Baru percubaan saja untuk suka-suki,
tak sangka ada yang join.

Mereka :
1. ZalinZalina
2. LienLiendot
3.Miss Anonymous
4. mawar berduri
5. Mar Mansor
6. Nur Khairiah Irwanie
7. Maisarah Aisya
8. Yumida Huda
9. Syuhada Salleh
10. Nisha
11. Nadratul Syazwana
12. ain.

Terima kasih semua blogger yang support Lya
Sebenarnya bufday Lya jatuh pada



  05.May


Tak ada bagi jawapan yang tepat.
Tapi Lya tetap nak bagi juga gift
 yang bertuah.

 
1. Zalinzalina

Nanti kak ina bagi detail
alamat ya kat email Lyacraft13@gmail.com
Kita nak post something

Syukur alhamdulilah.






Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. tak apa t kita buat segmen lagi..jemput join taw

      Padam
  2. Balasan
    1. t kalau kita ada wat segmen jemput koin taw sis :)

      Padam
  3. Haaaaa...kak ina yang menang...biar betullllll Ashaaa...heheh...apapun TQ ye Asha...senyum sampai telinga dah ni..he he..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah betul la tu kak..t kak ina bagi detail kat email ya ;)

      Padam
  4. Balasan
    1. t kalau lya wat segmen lagi..jemput join taw sis :)

      Padam
  5. terlepas nak join la hukhuk..btw tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam
  6. la bila buat...akak tak sempat lagi nak juin...hihi

    BalasPadam
  7. ooo...5hb rupanya...tersasar tekaan
    tahniah kak zalina
    isi tabung nuff sini-sunsilk

    BalasPadam
  8. Ala terlepas nk join..btw tahniah kpd yg bertuah..=D

    BalasPadam
  9. akak pun terlepas nak join.. singgah menabung thor..

    BalasPadam
  10. tahniah kpada yg menang..lgsung xtahu ada bt segmen =)

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign