Halaman

Bukan Sombong

Asha Lya | November 20, 2014 | 15Komen | >


Semenjak dua menjak ni Lya dah jarang join segment dari rakan blogger.
Bukan Lya sombong taw..tidak sama sekali. Bukan begitu.


Masalahnya internet Lya agak terhad, on9 pun hanya guna Hf, line kekadang kat bahagian kg sini nie tak berapa nak ok. 
Bukan nak beralasan sangat memang inila realitinya. 


Tengok rakan2 blogger join dapat ramai kenalan, dapat menang hadiah best2. Ermmm seronok je..


Jangan label blog lya sombong.
Please!!!!


Dalam hati teringin sangat nak join. Dapat join satu dua segmen je setakat ni.


Wassalam

Terima Kasih

15 ulasan:

  1. anis kalau ade mase baru join segmen..huhu

    BalasPadam
  2. Fiza pun kalau nak join ikut mood jugak..

    BalasPadam
  3. takpe lya...slow2...saya pulak tengah bz dengan kerja...mana yang ter'dan' jer ni...yang simple2, bole la join...

    BalasPadam
  4. Hihi..biasa la tu lya..timm pun sma..line slow..trbatas jugk nk blogwalking..

    BalasPadam
  5. salam singgah sis.

    Jie pun jarang join sebab internet terhad, lagipun pakai phone jee

    BalasPadam
  6. Segemn2 tu saya malas nak join..kalau GA tu nak la..hehe/..apa pun semoga internet kembali pulih ye..:)

    BalasPadam
  7. sy pon dh lama x joined segmen :)

    BalasPadam
  8. Saya pun mcm tu juga.. ada masa hanya mampu berblog guna hp. Susah nak join segmen terutama yg kena masukkan html kod tu...

    BalasPadam
  9. Sama la dgn lya ... mmg xsmpat join segmen.. sdgkn nk draft n3 pom msa terhad...

    BalasPadam
  10. Salam lya :)..

    Trm kasih yer komen d blog lady sal sireh.. lya berminat? Harganya sangat2 berbaloi n boleh thn sehingga 2 bulan.. boleh juge dgunakn untuk ruam2 pd badan baby.. :)

    BalasPadam
  11. samalah dengan akak ni...dah kurang nak online dan nak join segmen...harap juga tak ada sahabat yang label akak ni seorang yg sombong....

    BalasPadam
  12. Sama la kita lya.. Klau blik gemas nti xblh nk join itu ini sngt..

    BalasPadam
  13. sama la lya.. nak bw pun terbatas kalau internet slow..huhuh

    BalasPadam
  14. Ayu lak mmg payah nk join... takott xdan nk bw sorg2 psrta ha... tp nk sgt join.. hehe lsme xjoin segmen or ga ni

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign