Halaman

Part 2: Menjahit Tepi Dan Proses Menyantum

Asha Lya | November 26, 2014 | 22Komen | >
Assalamualaikum



Holla macam dah lama sangat lya tak update dan jenguk blog. Hai rindunya, da masalah skit yang harus diselesaikan.



Berbalik pada tajuk.
Ok sambung semula part 2. Bila kain dah siap potong kenala di cantumkan baru boleh jadi sehelai baju.
 
 
 
  Jahit tepi (pertama kali guna mesin ni)
Bila dah try ehhh senang plak guna mesin ni. Ingatkan susah kihkih
 
 

Mula menjahit nyantumkan mereka :))
Tunggu hasilnya yang tak seberapa hihi

Wassalam

Terima Kasih

22 ulasan:

  1. wahh rajin nyer mjahit...aien dh bnyk kali try utk belajar mjahit tp x menjadi =)

    BalasPadam
  2. Wahhhh...Bestnya..Bila la sy dpt beli mesin jahit tepi ni..huhu

    BalasPadam
  3. bestnye dah pandai menjahit.. Fiza pun nak belajar juga bila ada masa yg sesuai nnt..

    BalasPadam
  4. penuhi masa terluang dengan aktiviti berfaedah dan nampak hasilnya..

    BalasPadam
  5. salam singgah sini dik Lya...wahh...ada bakat ni dalam bidang jahitan...tak sabar nak tengok hasilnya...

    BalasPadam
  6. Ok la tu Lya ..dapat jugak isi masa yang ada kan hehehe

    BalasPadam
  7. Nanti makin pandai ler Lya menjahit ..

    BalasPadam
  8. saya tak pandai menjahit..cemburu betul kat orang yang pandai menjahit nih..heheh

    BalasPadam
  9. saya tak pandai menjahit..cemburu betul kat orang yang pandai menjahit nih..heheh

    BalasPadam
  10. wahh rajin nyer menjahit..best betul org yg pndi menjahit ne :)

    BalasPadam
  11. orang lelaki tak sangat menyntum ni.. boleh update next entry nak tahuresult dia hahaha :D

    Salam Kenal juga :D

    BalasPadam
  12. Lya.mmg failed bab jahit ni. Mmg x reti langsung

    BalasPadam
  13. rajinnya menjahit..mmm seronok kalau ada pengetahuan

    BalasPadam
  14. nanti dah siap satu ni, mesti rasa nak menjahit lagi sebab kepuasan dengan hasilnya...selamat menjahit lya...^_^

    BalasPadam
  15. rajinnya lya...lepasni ajar dik an bolehh ?

    BalasPadam
  16. Ooo pndai mnjshit ye.. boleh lah aja nnt lya

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign