Halaman

Segmen Saya Nak Template Blog oust

Asha Lya | November 22, 2014 | 14Komen | >
~ ✿*゚ Assalamualaikum,Salam 2014 ✿*゚ ~
 
http://kathyrbain.blogspot.com/2014/11/segmen-saya-nak-template-bloglist.html
 
SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST' kerana ia dapat mencantikkan , mempercepatkan "loading" dan menyerikan lagi blog Lya. Di samping itu dapat menarik pengunjung selalu bertandang ke blog Lya.

Syarat untuk menyertai segmen ini:-
  • terbuka kepada semua blogger.
  • letakkan banner ini dalam entri dan buat tajuk  SEGMEN 'SAYA NAK TEMPLATE BLOGLIST'.
  • wajib Follow belog Coretan Hati Kathy dan belog Kathy Rbain Diari Resipi .
  • sila lengkapkan slogan "Saya nak Template Bloglist By Kathyrbain.blogspot.com kerana ............. (tidak melebihi 20 patah perkataan) - wajib di lakukan oleh semua peserta untuk melayakkan diri dalam segmen ini.
  • hantar penyertaan sebelum atau pada 30 November 2014 di ruangan komen entri ini sahaja.
  • tarikh tutup penyertaan pada 30 November 2014 jam 11.30 tengah malam dan keputusan hanya akan di umumkan setelah 3 Disember 2014 (setelah owner segmen balik bercuti dari Tawau,Sabah).
Hadiah yang di tawarkan:-
  • 2 Template Bloglist untuk 2 pemenang dengan slogan paling kreatif.
  • hadiah misteri ole² dari Sabah untuk seorang Top Referral segmen.
SELAMAT BERSEGMEN ^_*

Terima Kasih

14 ulasan:

  1. Slmt bersegmen.. saya pun dah join..

    BalasPadam
  2. Kenapa jd blog oust tu kak. Hehe. Selamat bersegmen ;)

    BalasPadam
  3. Asalam blogger Sabah ya..ok blogliskan anda ya. Salam kenal blog...

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen dan semoga berjaya dik Lya...akak pun dah join juga...

    BalasPadam
  5. Hai.asya.
    iza review contest ni bila dah habis lak..
    haha melepas..
    blogwalking
    follow me back

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign