Halaman

Day 10: Screen Shoot

Asha Lya | November 10, 2014 | 11Komen | >
 Assalamulaikum
 
 
Betapa lamanya tak buat entri cabaran ni. Ohmayyy, kita sambung cabaran ke 10..


Ok serius Lya sebenarnya tak tahu macam mana nak screenshot kat hf ni selepas terbaca entri dari Pn.Ezy cara nak screenshoot kat hf cuma tekan button on/off dan zoom secara serentak so jadila.
owhh begitu kacang goreng plak. Maka dengan gigihnya Lya pi buat..nahh ini la hasilnya hhahaha..
 
  Akhirnya menjadi semalam punya screenshoot hari ni baru terupdate :))

 


Dapat ilmu baru



Wassalam

Terima Kasih

11 ulasan:

  1. lepas ni kerap la screen capture nye..heheheeh

    BalasPadam
  2. Menarik.. sesuai utk wanita.. :)

    BalasPadam
  3. cantik background...lya guna lenovo ek...mulanya saya pon tak tau...bila google, baru menjadi...^_^

    BalasPadam
  4. Hehehe ni bila dah tahu ni banyak ler yang nak di Screen shoot nanti ..

    BalasPadam
  5. Sama la kita ni lya.. Nk screenshoot pun selalu x menjadi.. Hihi
    Cntik bckgrnd fon lya.. :)

    BalasPadam
  6. Cantik screenshoot dik Lya...akak pun tk pndai juga..nk belajar ni...

    BalasPadam
  7. ayunye screen shoot lya.. bunge blue pink..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign