Halaman

Roti Telur Cheese

Asha Lya | November 08, 2014 | 17Komen | >
Assalamualikum


Bila dah tinggal berdua ni, hari2 kena fikir menu apa nak di masak. Kalau hari2 menu yang sama nanti muak plak kan. Untuk sarapan pagi tefikir nak buat roti telur cheese. Mudah je, bahan pun simple.

 

Perlu ada roti gardenia (semestinya sbb lembut), sebijik telur dan kepingan cheese. Mudah di sediakan, hanya lapis kepingan cheese, sapu telur dan goreng tanpa minyak (kalau guna kuali tanpa minyak). Siapp menu ekspress.



Wassalam

Terima Kasih

17 ulasan:

  1. Hheheheh bekfast paling mudah and senang kan lya...

    BalasPadam
  2. a'aa kn.. ari2 pk nk msk ape utk suami..
    tp saye xsmpt nk siapkn bekpes.. kalut nk siap g keje je.. hihi.. kadg mnum air je.. huhu

    BalasPadam
  3. hmm.. nice. Simple & Sedap! :)

    BalasPadam
  4. Sedap ni..kadang2 takde idea nak buat apa dengan roti

    BalasPadam
  5. kita pon suka buat resipi ni roti telur cheese..senang + cepat + sedap.nyum nyum

    BalasPadam
  6. Salam pagi,

    wah, simple je kan.. kenapa tk pernah terfikir.. selalu makan dengan notella je..

    betul tu, bila tinggal berdua wawa pun pening nak masak apa setiap kali nak makn

    BalasPadam
  7. Resepi sarapan yang simple dan senang nak buat kan dik Lya...sedap lagi....hehe

    BalasPadam
  8. takpe simple pun.. yg penting air tangan isteri jugak kan.. en.Suami harus senyum lebar.. hehe.. ^_^

    BalasPadam
  9. Cheese tu menjadikan nyer sungguh menyelerakan ...

    BalasPadam
  10. Pnh buat.. Tp x leh mkn bnyk. Muak..

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign