Halaman

Aduhai Sikitnya

Asha Lya | Mac 25, 2014 | 21Komen | >
Assalamualaikum
 
 
Entahla sekarang nie mood macam makin tenggelam ke laut
la plak nak membuat entri kat blog nie.
Terlalu banyak perkara yang difikir nak diselesaikan.
Kekadang idea pun tak ada menyinggah nak menaip.




 
Beberapa hari  lagi kita akan meninggalkan bulan March.
Bulan nie Lya hanya mampu buat banyak nie je entri.
Oh maiiii bulan depan annivesarry kelahiran blog Asha Lya la.
Nak juga buat GA but button follow tu tak elok-elok lagi adehhh.
Bermasalah la macam nie.



 
banyak nie ja ada :(


Terima Kasih

21 ulasan:

  1. Alhamdulillah...banyak juga tu lya...sabar ye...insya Allah, tak lama lagi datang idea mencurah2...

    BalasPadam
  2. Alo sbar ea sis. Jangan pning2 . :)

    BalasPadam
  3. hehe. PG pun sometimes macam ni la :)
    PG singgah isi tabung sharp :D

    BalasPadam
  4. wah..banyak jugak tu, 30.. Sedikit tips, masukkan kepeningan itu dalam catatan/entri, sekurang2nya bole legakan bebanan difikiran.. Keep blogging ya.. ;)

    BalasPadam
  5. ok la tu...hehee.. nak menulis mana bule paksa2...chill je

    BalasPadam
  6. salam. rehatkan otak tu kejap yunk..jangan terlampau banyak fikir :)

    isi tabung SHARP lya :)

    BalasPadam
  7. jgn stress sgt lya.. ok sangat tu.. kalau dpt update sehari sekali pun dah rasa beruntung sangat... chillax dear..

    BalasPadam
  8. Akak banyak waktu skrg ni sebab kat pejabat goyang kaki tak ada projek tapi kadang2 idea tak ada nak tulis.

    BalasPadam
  9. acik pun sekarang sedang banyak masalah ..aduhh blog terabai

    BalasPadam
  10. Be strong Lya :-)

    Ada tips kalau kita stuck nak dapatkan idea ni. Sesetengah penulis dia akan buat lakaran conteng-conteng (doodling) atas kertas. Cantik tak cantik lakaran, belakang kira. Asalkan dapat 'start enjin' otak cari idea, kira orait la.

    Sekadar memberikan pendapat. Peace :-)

    BalasPadam
  11. akak pun sekarang ni lambat je nak balas kunjungan dari rakan-rakan blogger.. banyak juga perkara dan komitmen yang perlu diselesaikan di alam nyata.. akak cuba juga update entri setiap hari.. blogwalking pun setakat mana yang sempat je..

    BalasPadam
  12. Hye lya.
    kita pun lya jugak.hehe

    BalasPadam
  13. okay la 30 sama dengan 30 hari..hehe

    BalasPadam
  14. nanti wat GA bagitau yea.. heee

    BalasPadam
  15. Banyak juga tu Lya... average sehari dapat satu entri...

    BalasPadam
  16. byk la tu,dear..IbuNoey lagi la ni, berapa kerat je entri bulan ni sebab kurang masa nak online.

    BalasPadam
  17. Dik An pun sikit jugak...takpe lya...slow2 hehe..jangan paksa diri hehe

    BalasPadam
  18. Sabar lah Lya.. mudah2an cepat lah ok segalanya.. 3x sharp.. :)

    BalasPadam
  19. mmg prob nak buat GA sbb button bermasalah.. harap juga semuanya selesai dgn segera..

    BalasPadam
  20. Sama laa lya.. zara pon xbyk update.. hahah

    BalasPadam

...Terima Kasih Komen Ikhlas Anda...
...Komen Anda Semua Sangat Dihargai...
....Kalau sudi jemput la datang selalu...

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign